Dediğiniz gibi testleri tekrar yaptım sonuçları atıyorum. Benim suana kadar gördüğüm gpu kullanımı hep düşük kalıyor ve furmak da core mhz sabit 1540 da kalıyor
Dediğiniz programlar üzerinden test ettim sonuçlar "normal" olarak görünüyormuş yine de sizlere göstermek istiyorum.
Örneğin bu yazıyı yazdıktan sonra cs2 oynuyorum fps 120-160 arasında değişiyor
Haklısınız gerçekten ama ciddi bir fps farkı var ben 3070 aldim bu yüzden ama 1080 ultra da pubg 100 fps zar zor geçiyor insanlar 2k da alıyor ayni fps yi furmark da verdiği değer de düşük. 3 sene önce toplandığımda bu pc si bu zamana kadar stock fan ve macunsuz kullandım yeni değiştirdim acaba...
Güncelleme yapmak istedim yeni ekran karti aldim 3070 orda ise fps 170-175 arası gidiyor değerler halen ortalamanın altında ben anlamıyorum sorun nerde. Sürekli pubg den örnek veriyorum ama high ayarda 100 fps anca veriyor çok yukarı çıkamıyor kullanım yuzde 40-50 arasında dolanıyor kasayı ve...
Kasa güneşten uzak bir köşede duruyor hatta sıcaklık ile ilgili olabilirmi diye de kasanın yan kapağını söktüm değişen bir şey olmadı. Aslında daha önce çok daha performanslı çalışırdı 3 sene önce topladım Kasayı ozaman canavar gibiydi ayni oyunlari şimdi daha dusuk fps de çalıştırıyor. Hatta bir...
Daha önce pc performansımın internetteki testler ile pek alakası olmadığı hakkında konu açmıştım sorun çözüldü sanmıştım ancak çözememişim. Anormal bir durum olabilirmi diye furmak testine tuttum (AA kapali) sistemi uzun süre beklettim ve sonuçların hernedense internetteki sonuçlardan epey...
Arkadaşlar bana vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Önerilerinizi dikkate aldım bios güncellemerini ve ekran kartı temizliğini kontrol ettim afterburner üzerinden detaylı bir benchmark yaptıktan sorna ekran kartının ağır kullanımda yer yer %30 kullanımları aşamadığını gördüm bende ddu...
Selamlar ilk defa bir forumda konu açıyorum hatalarım var ise özür dilerim
Bundan 3 yil önce masaüstü toplamıştım. Genelde rust pubg cs veya fortnite gibi oyunlar oynarım. Başta hersey güzeldi herhangi bir sorun yoktu youtube daki testlerle ayni fps değerini alıyordum ancak şuan bazı oyunlarda...