Arama sonuçları: *

1. X

Kısa klavye önerisi lazım F/P

Gamepower lyra
  2. X

Gamepower Lyra Klavye Özel RGB Ayarı Nasıl Yapılır?

O zaman iade ediyorum, bana bu tarz türkçe klavye önerebilir misin hocam? İstediğim renk olsun ama havit vardı sevmiştim ama driveri sorunluydu
  3. X

Gamepower Lyra Klavye Özel RGB Ayarı Nasıl Yapılır?

Merhabalar, gamepower lyra klavye aldım ve çok beğendim fakat driverde kendi seçtiği renkler dışına çıkamıyoruz sanırsam. Mesela tek renk mor yapmak istiyorum klavyeyi fakat öyle bir renk seçeneği mevcut değil. Acaba bunun bir ayarı varda ben mi bilmiyorum var mı bilen?
  4. X

Havit KB884L Kullananlar Bakabilir Mi Lütfen?

Evet bencede sıkıntılı ya, iade ettim bugün gamepower lyra modelini sipariş verdimde %60 klavye zorlucak beni ama yapcak bir şey yok
  5. X

Driverin ayarlarında var otomatik başlat seçeği ve windows açıldıktan 15 saniye sonra falan uygulama açılıyor ama oda geç olduğu için biraz kötü oluyor, sizin dediğiniz farklı bir yöntem mi acaba? Ve bu normal mi
  6. X

Merhabalar foruma yeni katıldım öncelikle. 3 gün önce Havit Gamenote KB884L modeli aldım klavyeyi beğendim fakat bi sorunu var. Bilgisayarı açtığımda klavyenin ışıkları yanmıyor sanırım fabrika ayarlarında açılıyor ve ışığının açılması için driverinin bir kez açılması gerekiyor. Fakat klavyenin...
  7. X

Havit Gamenote KB884L Kullananlar Baksın Lütfen!

Pardon aldığım model [H3 id='KB884L']KB884L[/H3]
  8. X

Havit Gamenote KB884L Kullananlar Baksın Lütfen!

Arkadaşlar merhabalar öncelikle foruma yeni katıldım. 3 gün önce falan Havit Gamenote KB885L aldım ama bir sorun yaşıyorum. Bilgisayarımın Bios ErP ayarları S4 + S5 'te ve bilgisayarımı yeni açtığımda klavye çalışıyor fakat klavyenin ışıkları yanmıyor, ışıklarının açılması için driveri bi kez...
Geri