Arkadaşalr kulaklık dün geldi mikrofon çok güzeldi ama bugün çalışmıyor, herşeyine baktım benlik sıkıntı yok ama ses hiç gitmiyor algılamıyor. Diğer...
Merhabalar arkadaşlar, şuan bende revenge supernova kasa var fakat masaya aşırı büyük ve bende parçaları komple Gametech Small Prime V3 kasasına monte...
Arkadaşlar Revenge SuperNova var şuan fakat kasa çok büyük masaya bu yüzden tüm parçaları söküp mikro atx kasasına monte edecem ve düşündüğüm model Gametech...
Hocam mikrofona nerden konuştuğunuz önemli youtubede ki ses kalitesini almanız için, mesela cs1 mikrofon tutucusu satılıyor ben a8 modelime ondan aldım ve...
Video çekmeyeli baya bi uzun süre oldu hocam ama şunu söyleyebilirim mikrofon yönünüzde ki her sesi alıyor ve uzaklığı çok iyi ölçüyor. Video editlerken...
bu atk n9 pro var hocam 3k fiyatı var wrait sitesinde ondan alim mi sence? Genellikle müzik dinlemek ve fps oyunları için oynuyorum aşırı üst düzey gerek...
Ses olarak bir sorun yaşamazsın hocam emin ol seni çok memnun eder. Çok temiz alıyor sesi a6 yı deneme fırsatım olmadı ama a8 ile çok güzel içerikler...