xxsemihsarac isimli üyenin son içerikleri

1. X

ATK N9 Kulaklık mikrofon çalışmıyor yardım lütfen

Arkadaşalr kulaklık dün geldi mikrofon çok güzeldi ama bugün çalışmıyor, herşeyine baktım benlik sıkıntı yok ama ses hiç gitmiyor algılamıyor. Diğer kulaklıkarı denedim sorun yok onlarda fakat atk n9 kulaklığın mikrofonunu nasıl çözerim? Bir ayarı mı var. Mikrofon açık ve aygıt olarak atk seçili
  2. X

Gametech Small Prime V3 Alınır Mı?

Merhabalar arkadaşlar, şuan bende revenge supernova kasa var fakat masaya aşırı büyük ve bende parçaları komple Gametech Small Prime V3 kasasına monte etmeyi planlıyorum bu kasayı almayı planlıyorum. Sizce nasıl alınır mı?
  3. X

Micro ATX Akvaryum Kasa Önerisi Lazım

Arkadaşlar Revenge SuperNova var şuan fakat kasa çok büyük masaya bu yüzden tüm parçaları söküp mikro atx kasasına monte edecem ve düşündüğüm model Gametech Small Prime V3 ne diyorsunuz? Önerebileceğiniz argb kasa var mı bu tarz küçük bir kasa
  4. X

Öneri Kablosuz-Kablolu Kulak Üstü Kulaklık

bende ön sipariş verdim hocam bekleyemedim qwewqeqe
  5. X

Fifine A6V vs Fifine A8

Hocam mikrofona nerden konuştuğunuz önemli youtubede ki ses kalitesini almanız için, mesela cs1 mikrofon tutucusu satılıyor ben a8 modelime ondan aldım ve mikrofona konuştuğum zaman herkes mikrofonumu aşırı seviyor sesi gerçekten aşırı kaliteli. Düzgün yere konumlardırırsanız mikrofonu pişman etmez
  6. X

Fifine A6V vs Fifine A8

Video çekmeyeli baya bi uzun süre oldu hocam ama şunu söyleyebilirim mikrofon yönünüzde ki her sesi alıyor ve uzaklığı çok iyi ölçüyor. Video editlerken gürültü filtremele yapabilirsiniz, mikrofondan pişman olacağınızı hiç sanmıyorum çok seveceğinize eminim. Ayrıca merak etmeyin youtubede ki...
  7. X

Memnun musunuz hocam atk n9 pro'dan. Şuan gamepower medusa kullanıyorum mesela onun gibi ses kasabilir miyim?
  8. X

bu atk n9 pro var hocam 3k fiyatı var wrait sitesinde ondan alim mi sence? Genellikle müzik dinlemek ve fps oyunları için oynuyorum aşırı üst düzey gerek yok şuan mesela gamepower medusa kullanıyorum kulaklık olarak bu kalitede olsa ses ve mikrofon olarak bana yeter alimmi sence?
  9. X

Kanka v9 arıyorum mchose de stok yok ya şuan var mı kendi fiyatından alabileceğim satıcı falan
  10. X

Fifine A6V vs Fifine A8

Ses olarak bir sorun yaşamazsın hocam emin ol seni çok memnun eder. Çok temiz alıyor sesi a6 yı deneme fırsatım olmadı ama a8 ile çok güzel içerikler çekiyordum ve sesim aşırı temiz ve netti. Sizi pişman etmez ama a6'da etmez
  11. X

Fifine A6V vs Fifine A8

Arasında ses farkı olarak ciddi bir fark yok onu belirteyim, bende a8 modeli var 3 sene oldu sanırsam. a8 de ki en büyük fark mikrofon üzerinden değiştirilebilir ışıklandırması olacaktır ben bunun için a8 aldım. Fiyat olarak a6v daha iyiyse a6v yi tercih edin bence renk sorununuz yoksa
  12. X

2000 3000 TL ARASI MİKROFON ÖNERİSİ

fifine modelleri der geçerim 3 yıldır a8 ile mutluyum
  13. X

Kısa klavye önerisi lazım F/P

Gamepower lyra
  14. X

Gamepower Lyra Klavye Özel RGB Ayarı Nasıl Yapılır?

O zaman iade ediyorum, bana bu tarz türkçe klavye önerebilir misin hocam? İstediğim renk olsun ama havit vardı sevmiştim ama driveri sorunluydu
  15. X

Gamepower Lyra Klavye Özel RGB Ayarı Nasıl Yapılır?

Merhabalar, gamepower lyra klavye aldım ve çok beğendim fakat driverde kendi seçtiği renkler dışına çıkamıyoruz sanırsam. Mesela tek renk mor yapmak istiyorum klavyeyi fakat öyle bir renk seçeneği mevcut değil. Acaba bunun bir ayarı varda ben mi bilmiyorum var mı bilen?
Geri