Arama sonuçları: *

1. BMEHMETG

Snowman x6 kasama sığar mı ?

işlemci blok'un boyunu ve kasanın max cpu yüksekliklerini karşılaştırın kafa kafaya yada kasa cpu yüksekliği bloktan daha yüksek ise alabilirsin :)
  2. BMEHMETG

Yardım İşlemci sıcaklık değeri normal midir ?

arkadaşlar dediklerini yaptım prime 95 çalıştırdım sonuç fotoğraftaki gibidir herhangi bir oynama yada vb hiç bir durum söz konusu olamaz misal kaloriferi kapatma klima açma fanların gücünü yükseltme gibi :) :D
  3. BMEHMETG

işkence testi kaç dakika açık kalsın ?
  4. BMEHMETG

KO ve youtube açık R3 3200 G
  5. BMEHMETG

günaydın cümleten sıcaklık değerler sizce normal düzeyde mi ? yorumlarınız çok değerli :) :)
  6. BMEHMETG

Bu PSU iyi mi?

Güçlü ve sağlam tercih edilebilir Aynı siteden High Power a da bakmanı öneririm Öncelikle şunu ; https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-600w-80-gold-performance-gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j600gd-f12s.html Aynı ürünü kullanıyorum çok iyi ve memnunun 🙂
  7. BMEHMETG

Psu Önerisi

https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-600w-80-gold-performance-gd-aktif-pfc-guc-kaynagi-hp1-j600gd-f12s.html Aynı üründen kullanıyorum çok iyi Bi bak derim 🙂
  8. BMEHMETG

B450 S2H anakart için Fiyat/Performans Ram

ben tşk ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu
  9. BMEHMETG

Bu sistem kaç w ister ?

VATAN BİLGİSAYAR'A AYNI DURUM İÇİN GİTMİŞTİM LAKİN DEDİKLERİ CÜMLE ŞU OLDU ''MAĞAZADAN ALMADIĞINIZ ÜRÜN İÇİN MONTAJ YAPAMAM DEMİŞLERDİ'' GENEDE BİLGİ ALMANDA FAYDA VAR
  10. BMEHMETG

Bu sistem kaç w ister ?

**Corsair VS650 CP-9020172-EU 650W Power Supply YETERLİ OLACAKTIR **Dark Guardian 4x12cm RGB Led Fanlı Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası **FORMAT ATMAN GEREKLİ
  11. BMEHMETG

Yardım PSU'm Yetecek mi Bilmiyorum

High Power 600W 80+ Gold (Performance GD) BÜTÇEN YETERSE ÖNEREBİLİRİM
  12. BMEHMETG

B450 S2H anakart için Fiyat/Performans Ram

Kardeşime yeni bir bilgisayar topladım şunları aldım ; GIGABYTE B450M S2H AMD B450 Socket AM4 DDR4 3466MHz(O.C.) M.2 USB 3.1 Anakart Kingston HyperX Fury (8*2) 16 GB 3200 Mhz DDR4 AMD Ryzen 3 1300X 3.5 Ghz 8 MB AM4+ 65W İşlemci Dark N10 Pro 500W 80+ Bronze 3x12cm Mavi Fanlı Cam Yan Panelli USB...
Geri