Bu sistem kaç w ister ?

sara

80+
Reaksiyon skoru
10
Hepinize iyi forumlar. Ben yeni bir bilgisayar topluyorum ve parçalarım şöyle olucak:
Ryzen 5 3600
gigabyte gtx1660s (sipariş verdim)
gigabbyte b450m s2h
ssd ve hdd bende olduğundan almayacağım
Şimdi ben ekran kartı ile power siparişi verdim ama yeterli mi tam emin değilim fikirlerinize ihtiyacım var
Corsair VS650 CP-9020172-EU 650W Power Supply
Bu poweri sipariş ettim sizce yeterli midir ?
fan sayısı fazla olan kasa önerilerinize açığım max 500
şuanki sistemim intel eski hdd ve sdd'mi kullanacağımdan amd ye geçince format atmalı mıyım yoksa direk takınca açılır mı ?

Fazlasıyla yeterli o PSU. Ve evet format atmanda fayda var ben intelden AMD ye geçince format attım, saçma hatalara denk gele

• Beğen
Reaksiyonlar: sara
psu yeterli olacaktır kasa olarak mag forge 100r ye bakabilirsiniz, şık ve hava akışı iyi bir kasa, bir de tam bilgi sahibi olmamakla beraber stabilite açısından format atılması gerekiyor diye biliyorum

**Corsair VS650 CP-9020172-EU 650W Power Supply YETERLİ OLACAKTIR
**Dark Guardian 4x12cm RGB Led Fanlı Cam Yan Panelli USB 3.0 Bilgisayar Kasası
**FORMAT ATMAN GEREKLİ

Ben bu parçaları indirim yakalamak için farklı sitelerden alıyorum bu parçaları vatan bilgisayara götürsem montajını yapar mı peki ?

O PSU besler sistemi yeterince. Hatta obez bile yapar :D

Ben bu parçaları indirim yakalamak için farklı sitelerden alıyorum bu parçaları vatan bilgisayara götürsem montajını yapar mı peki ?
VATAN BİLGİSAYAR'A AYNI DURUM İÇİN GİTMİŞTİM LAKİN DEDİKLERİ CÜMLE ŞU OLDU ''MAĞAZADAN ALMADIĞINIZ ÜRÜN İÇİN MONTAJ YAPAMAM DEMİŞLERDİ'' GENEDE BİLGİ ALMANDA FAYDA VAR

teşekkürler kendim format atmayı bilmediğimden iyi oldu bu tabi atmaya da çalışacağım
Rica ederim. Format atmanız şart degil lakin atmanız stabilite açısından yararlı olur. Şimdiden hayırlı olsun . :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VATAN BİLGİSAYAR'A AYNI DURUM İÇİN GİTMİŞTİM LAKİN DEDİKLERİ CÜMLE ŞU OLDU ''MAĞAZADAN ALMADIĞINIZ ÜRÜN İÇİN MONTAJ YAPAMAM DEMİŞLERDİ'' GENEDE BİLGİ ALMANDA FAYDA VAR
Lütfen tüm mesajı büyük harflerle yazmayın.

• Beğen
Bayağı bir süre götürür psu fazlasıyla yeterli.

• Beğen
Yeterli. Format atmanıza gerek yok açılır. Kasa olarak bkz.: Asus VENTO VG05F.
Hemen son sorum tam bilgili değilim bu konuda benim eski ramler ddr4 2133mhz ve 2400mhz ikiside 8gb ben kısa süreliğine bu ramleri bu sistemde kullanabilir miyim? evet +3000mhz'nin çok daha iyi preformans verdiği her yerde yazıyor ama bütçe nedeniyle yaklaşık 2 3 ay bu ramleri mi kullansam sisteme sıkıntı çıkarır mı ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,190
Üyeler
190,872
Son üye
hangiekipman
Geri