Arama sonuçları: *

• Users: cise
  • Order by date
  1. C

Öneri %75 Manyetik Switch Klavye Önerisi

ÖZELLİKLE MİX 87 sevdim de renkler hoşuma gitmedi ya ve varmilio siyahı da biraz fiyatı artıyor
  2. C

dediğim gibi övülüyor olsa da hem şu an sadece mavisi var hem alabiliyorken daha iyisini almak istiyorum hem de mchose biraz fazla ışıklı lazım olursa ancak alırım
  3. C

Tuş aydınlatma zevke bağlı olan bir durum ben fazla ışık sevmiyorum mesela mchose dan bu nedenle emin olamadım. Ve yıl olmuş bilmem kaç %75 klavye önerisi altına %60 klavye atılıyor. manyetik klavyede kademeli gaz ayarı yapoılabnilir bence her kademe farklı tuş olarak ayarlanılabilir yani.
  4. C

Anlattıklarınızdan YUNZII'nin alınmasının daha mantıklı bir karar olduğunu çıkarıyorum. w75 e yakın fiyat ve sanırım daha iyi
  5. C

Markayı tam bilmiyordum ancak diğer ürünlerindeki deneyimleriniz iyiyse referans olabilir teşekkürler
  6. C

Bence de bulduklarım arasında en fp o ancak son zamanlarda Attack Shark marka olarak çok kullanılsa da ne marka ne bu ürün nede meyer gaming hakkında bir bilgim yok aklım YUNZII de kalıyor ancak onu da hiç bilmiyorun
  7. C

Mantıklı fikir teşekkürler ancak hem mavi dışında rengi kalmamış şu an hem de alabiliyorken daha iyisi neden almım. Özellikle YINZII RT75 dikkatimi çekiyor ama inceleme vs çok az onda da
  8. C

şimdi 8k hz de hangisi olursa olsun benzer oranda zorlicak pc ye 8k gönderiyor ancak scan rate de klavye kendisini tarıcak bu nedenle alabiliyorken bu bütçede daha iyisini alasım var ama önerin için teşekkürler
  9. C

zorlamayacağını düşünüyorum ve dediğim gibi profesyonellikten değil almışken daha iyisini alım diye işlemci 7500f var
  10. C

Güzel diyen çok ama özellikle belirttim bu klavyede 32K Scanning Rate var. Bu fiyata çıkmışken daha iyisi neden olmasın
  11. C

İyi Forumlar arkadaşlar. Klavye seçmeme yardımcı olursanız yada önerileriniz varsa bekliyorum. Elimde bazı seçtiklerim var. Seçtiklerimin bazılarının mağazalarını da bilmiyorum yani yeni öneri veremeyecek bile olsanız malzeme kalitesi yada mağaza ile ilgili şikayetler bile yardımcı olur...
Geri