- Bütçe
- 5000
İyi Forumlar arkadaşlar. Klavye seçmeme yardımcı olursanız yada önerileriniz varsa bekliyorum. Elimde bazı seçtiklerim var. Seçtiklerimin bazılarının mağazalarını da bilmiyorum yani yeni öneri veremeyecek bile olsanız malzeme kalitesi yada mağaza ile ilgili şikayetler bile yardımcı olur. Teşekkürler.
Özellikler
Seçtiklerim
meyergaming.com
www.gaming.gen.tr
wraithesports.com
www.gaming.gen.tr
Özellikler
- 5000 TL bütçe de bir klavye arıyorum.
- Çoğu zaten 8k hz de çalışıyor ancak baktıklarımın çoğunda scan rate ya yazmıyor yada 32k oluyor. Ben 128K scan rate ile bu bütçede bir klavye arıyorum.
- F tuşlar lazım oluyor bu nedenle %75 altındaki klavyeleri istemiyorum ancak TKL kullanmayı da sevmiyorum yani %75 net
Seçtiklerim
Attack Shark X82 PRO HE Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye [Manyetik Switch]
Attack Shark X82 PRO HE Hall Effect Rapid Trigger Mekanik Klavye [Manyetik Switch] özel fırsatlarla MeyerGaming’de. Hemen keşfet!
meyergaming.com
MCHOSE Jet 75 Black Topographic Gaming Klavye
Olağanüstü 0,01 mm hassasiyete sahip JET75, her tuş vuruşunun kusursuz bir duyarlılıkla yakalanmasını sağlar
YUNZII RT75 Pro Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
GameRaider K1 HE Grey Ultra-Fast Gaming Klavye
GameRaider K1 HE Grey, Hall Effect sensörlü manyetik switch’leriyle fark yaratan bir performans deneyimi sunar.
Son düzenleme: