Arama sonuçları: *

1. M

Hollanda'da vs. İtalya'da okumak

Onları hiç bilmiyorum.
  2. M

Euro ise daha iyi zaten. 1 yılda yapmak biraz zor olabilir ama yapılır uğraşırsan.
  3. M

Eh evet sıkıntı çıkarabilir bazı yerlerde. O üniversiteye bağlı. Şartlarında bulursun. Bir yılda yetişir diye düşünüyorum neden olmasın. İngilizcen nasıl? Ama dediğim gibi farklı sınavlar isteyebiliyorlar, şartlarını araştırıp öğrenirsin. 2k dolar aylık gayet yeter. Çoğu kişiden duyduğuma göre...
  4. M

Emin misin bundan? Ben araştırdığımda kimse bu kadar yüksek demedi. En kötü 1500 dolar görmüştüm. Yine baktım şimdi yine göremedim bu kadar yüksek diyen.
  5. M

Benim daha hedeflediğim net bir yer yok. Başta Güney Kore'ye bakmıştım ama kaliteli üniversiteleri açıktan kabul etmiyor. Avrupa tarafı daha olası gibi duruyor. Amerika da olabilir hiç bakmadım şartlarına ama. ChatGPT zaten yanlış bilgi veriyor genelde. Çok önermem oradan bilgi almanı bu konuda...
  6. M

Ben de 2009'luyum. Bu sene sınıfta kaldım açığa geçmek için. Şu an açıkta değilim seneye geçeceğim. Boştayım şu an okula gitmiyorum kalmak için. Belki de kredim yetmeyecek 1 yıl daha okumak zorunda kalacağım belli olmaz. IELTS SAT falan o şekil sınavları oluyor araştır bulursun. İstediğin...
  7. M

Ben daha çok ilk 200-300'deki üniversiteleri hedefliyorum. Girenler nasıl giriyor mesela. Önümde daha bir yıl var, öz geçmişim için bir şeyler yapmayı düşünüyorum. Önceki yıllardan bazı katıldığım yarışmalarım vesaire var zaten. Eğer uğraşırsan neden olmasın. Hiçbiri tutmazsa da dünyanın sonu...
  8. M

QS world rankings by subject yaz çıkar. Ben buradan bakıyorum. Ama sıralama bu yukarıdakinin attığı sıralamadan bayağı farklı, hangisi daha doğru bilemem. Onunki 2026 olduğu için daha doğru olabilir.
  9. M

Senin gibi bir saygısız bana yardım etmesin zaten. Eğer yazmadıysam sorarsın insan gibi. Senin gibi birinden mi utanıp yardım bekleyeceğim bir de?
  10. M

Sıralamaya baktığımda buradaki üniversiteler daha prestijliydi.
  11. M

Şartları var ya. Ülkenin dilini öğrenmeden mi gideceğim mesela? Önce üniversiteleri karar vereceğim mümkün olan. 1771424537 O zorunlu değil zaten. Okuyup gelsem de olur. Ayrıca önce kazanabilmesin ne demek? Önce isteyeceğim hani, hazırlanıp ona göre başvuracağım. Açık lise okudum ama bazı...
  12. M

Selam. Bu başlıktaki iki ülke arasında kaldım, hangi ülke sizce bilgisayar mühendisliği okumak için daha mantıklı? Biraz durumumdan bahsedeyim. Açık lise mezunu olacağım. Bütçe durumum ayda yaklaşık 1.000 dolar. Eğer izin alırsam zaten yarı zamanlı çalışacağım. Eğer imkanım olursa yurt dışında...
Geri