Bilgisayar bilimlerinde de az üniversite var. Ders programı kıyaslaması yaptım mühendislikten farkı fizik ve donanım dersleri yok. Yazılım ağırlıklı...
Daha çok imkanım olsun diye geniş bir bölüm seçmek istedim. Bildiğim kadarıyla zaten bilgisayar bilimlerinden yapay zekaya da kayılabiliyor. Ayrıca yapay...
Selam. Bu iki bölüm arasında kaldım. Bunları okuduktan sonra aklımda birkaç kariyer var; siber güvenlik, yapay zeka ya da makine öğrenimi. Çip gibi fiziksel...
Eh evet sıkıntı çıkarabilir bazı yerlerde. O üniversiteye bağlı. Şartlarında bulursun. Bir yılda yetişir diye düşünüyorum neden olmasın. İngilizcen nasıl...
Emin misin bundan? Ben araştırdığımda kimse bu kadar yüksek demedi. En kötü 1500 dolar görmüştüm. Yine baktım şimdi yine göremedim bu kadar yüksek diyen.
Benim daha hedeflediğim net bir yer yok. Başta Güney Kore'ye bakmıştım ama kaliteli üniversiteleri açıktan kabul etmiyor. Avrupa tarafı daha olası gibi...
Ben de 2009'luyum. Bu sene sınıfta kaldım açığa geçmek için. Şu an açıkta değilim seneye geçeceğim. Boştayım şu an okula gitmiyorum kalmak için. Belki de...