Arama sonuçları: *

1. sevantes

Çözüldü✓ 4700 TL'ye ryzen 5 5000 ve anakart

olmazsa 4700 vericem çünkü daha düşmüyor bende ondan sorayım dedim 2. el toplama yapıyorum benim içinde iyi oldu bi yandan
  2. sevantes

konuştum işte sorunu o en son o fiyata veriyor 2. elde şu an ryzen 5 5500 3500 bandında ana kart 1200 TL'ye falan geliyor çok kararsız kaldım bütçem için iyi bir teklif bi yandanda
  3. sevantes

4700 TL'ye ryzen 5 5500 ve gigabyte a520mk v2 uygun fiyatmidir yoksa ederi mi odur
  4. sevantes

Sistem toplayacağım parça parça

şu an 4500e ryzen 5 5500 ve a520m-k v2 anakart alıcam fiyatından dolayı bence makul
  5. sevantes

5600 o zaman garanti alicam oda tamamdır 1772103277 de bu tek slot 16gb ramlerin fiyatlari cok uçmuş gitmiş
  6. sevantes

5600 mü alayım
  7. sevantes

aslında buda mantıklı teşekkürler 1772100658 anakart için başka bir anakart tavsiyesi varmı
  8. sevantes

Yardım Kulak İçi Kulaklık Önerisi maks 3k

pardon yanlış görmüşüm kulak içi kulaklık yazmışsınız jblin bi tane markası vardı fakat modelini hatırlamıyorum bakıp donucem arkadaşım kullaniyor gayet güzel size dönerim 1772055583 jbl tune beam2 bütçeniz için tam yeterli f/p ürünü bence 1 yıldan fazladır arkadaşım kullanıyor hergun beraber...
  9. sevantes

ya dediğim gibi ekran kartı şu anlık sınır için ileride onuda arttiricam belki direkt 4-5kya farklı bir ekran kartıda alabilirim ortalama 20k bütçem varmış gibi düşünsek olabilir 1772055368 eğer sanada yardımcı olucaksa ben letg-oda gördüm 5500du yanlış hatırlamıyorsam fanıyla beraber ilana...
  10. sevantes

ve bu sistemi şaka gibi 25-26ya satanlar var yazıklar olsun cidden bunlar ortalama koyduğum fiyatlar ana kartla işlemci denk gelir 5kya falan alırsın onun gibi düşünürseniz verdiğim rakam dusedebilir inşallah 4-5 aya bu sistemi kurmuş olurum
  11. sevantes

Aşağıda kendim düşünerek ve biraz araştırarak yaptığım sistem var fp olarak nasıl olur boşa harcama mı fikir istiyorum hatalı bir şey varmı yada yardımcı olursanız sevinirim
  12. sevantes

Çözüldü✓ Pcde önce neyi değiştirmeliyim

ya güncel bi bütçem yok haftalık 1500 tl para kenara atıyorum parça parça almamin bir nedenide oydu zaten ramazan ayının bitiminde 6-7k arası toplamış olurum bu kasayı da 5kya satsam 12-13k bi bütçem olur
  13. sevantes

tamamdır teşekkürler herkese olmazsa bende ilana koyup yeni pc bakayım yapacak bir şey yok
  14. sevantes

eyvallah reisim ben psu ardından ekran kartı almayı düşünüyordumda bide anakart için ekstra yeni bir kasa almama gerek varmı onu nasıl yapicam
  15. sevantes

Çözüldü✓ 180-200 hz arası bir monitör alıcam

tamamdı teşekkürler
  16. sevantes

sistemi 2. elden aldım cuzi bi miktara bana kalsa 16da yeterli böyle düşük bir pcye fakat çok bir değişim göstermez 32 gb için para kendim koymam zaten birini satmayı düşünüyorum sistem degisince digerinide saticam zaten 1772017309 bana çok dar boğaz yapmayacak bir ekran kartı tavsiyesi lazım...
  17. sevantes

benimde aklımda psu var fakat sizin dediğiniz de mantıklı anakart işlemci ram değişimini kaldirabilir ekran kartı 30w civarı bir şey kullanıyor zaten ama önce ekran kartını degistirmek benim için daha iyi olur erkenden oyun performansıni arttirmasini istiyorum
  18. sevantes

valorant falan gibi bir hedefim yok biraz daha uzun ömürlü kullanmak istiyorum sadece FPS oyunları değil bi yandan da hikayeli oyunlarda oynamayı düşünüyorum
  19. sevantes

Çözüldü✓ 180-200 hz arası bir monitör alıcam

5 ms rekabet için şu anlık beni idare etse bile ileride yeterli olmayabilir yinede başka tavsiyelerede bakicam
  20. sevantes

Bilgisayar aldım ucuz fiyatlı fakat yeterli olmuyor bende değiştirmek istiyorum yavaş yavaş teker teker parçalarla fakat degistirirkende bi yandan oyun oynamaya devam etmek istiyorum sistem şu şekilde Anakart: koloe x58 işlemci: intel xeon 5650 ekran kartı:amd radeon r7 240 4gb fakat r7 200...
Geri