ya dediğim gibi ekran kartı şu anlık sınır için ileride onuda arttiricam belki direkt 4-5kya farklı bir ekran kartıda alabilirim ortalama 20k bütçem varmış gibi düşünsek olabiliraynı işlemciyi ben de arıyorum ancak çok zor sarı sitede o fiyata sürekli kontrol etmek lazım anakarttan kısıp az bi bütçe ekleyerek rtx2060 olabilir
eğer sanada yardımcı olucaksa ben letg-oda gördüm 5500du yanlış hatırlamıyorsam fanıyla beraber ilana 3600e koymuştu pazarlikla biraz düşürüp alabilirsin istanbuldaysanaynı işlemciyi ben de arıyorum ancak çok zor sarı sitede o fiyata sürekli kontrol etmek lazım anakarttan kısıp az bi bütçe ekleyerek rtx2060 olabilir
5600 arıyorum ben 5500 düşünmüyorum teşekkürler yine deya dediğim gibi ekran kartı şu anlık sınır için ileride onuda arttiricam belki direkt 4-5kya farklı bir ekran kartıda alabilirim ortalama 20k bütçem varmış gibi düşünsek olabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eğer sanada yardımcı olucaksa ben letg-oda gördüm 5500du yanlış hatırlamıyorsam fanıyla beraber ilana 3600e koymuştu pazarlikla biraz düşürüp alabilirsin istanbuldaysan
kesinlikle sakin 5500e bulaşma. l3 onbellegi 16mb ile valo cs vsde üzer.5600 mü alayım
5600 o zaman garanti alicam oda tamamdırkesinlikle sakin 5500e bulaşma. l3 onbellegi 16mb ile valo cs vsde üzer.