Arama sonuçları: *

1. H

Ortaokul devamsızlık 14 gün belge alirmiyim

dostum ortalamanın yüksek olması tabi önemli fakat belge bir işe yaramıyor eğer çok şüphelendiysen yarın müdür yardımcısından sorabilirsin veya rehberlik öğretmeninden
  2. H

bir işine yaramaz ama alırsın yinede merak etme
  3. H

ortaokulda belge alsan nolur almasan nolur bana vermişlerdi 7yıl önce 28gün devamsızlıkla
  4. H

Yardım Yurt dışı ürünlerin orijinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?

bence bir sıkıntı çıkmaz ordan kontrol kontrol ettiysen
  5. H

İki klavye arasında kaldım yardımcı olur musun

türkçe seçeneği olanıda var ama 2200civarlarında
  6. H

bilgisayarım ne kadar eder?

256m2 ssd falanda var cidden o kadar mı eder
  7. H

İki klavye arasında kaldım yardımcı olur musun

bence ROYAL KLUDGE RK61 bluetooth desteği olması baya güzel ve türkçe klavye
  8. H

bilgisayarım ne kadar eder?

Öncelikle merhaba sistemimi satıp güncellemek istiyorum ortalama ne kadar eder yardımcı olursanız sevinirim. Asus GR8 II 8gb ram gtx1060 3gb i5-7400 3ghz
  9. H

bilgisayarım ne kadar eder ?

merhaba sistemimi satmayı düşünüyorum asus rog gr8 i5-7400 CPU @ 3.00GHz 1060 3gb 8gb ram
  10. H

angel snapping hile mi

valorant oynarken farkettim bir yere peek atarken mouse hep kafa hizasında durabiliyor.
  11. H

angel snapping hile mi

yeni bir mouse aldım ve angel snapping diye bir şey buldum açtığım zaman çok güzel hissetiriyor ama arkadaşım bu 3.parti yazılıma girebilir dedi. araştırdım fakat bunun hakkında bir şey bulamadım yardım eden olursa çok sevinirim.
  12. H

240hz monitör sorun olur mu?

Peki csgo lol gibi oyunlarda nasıl olur 144hz ile 240hz monitörler arasında çok büyük fiyat farkları olmuyor almışken 240 alıym demiştim. 1599585988 Sistemi alalı 2.5 yıl oldu.
  13. H

240hz monitör sorun olur mu?

Merhaba asus rog gr8ıı aldım monitör olarak 240hz 1ms almayı düşünüyorum acaba sorun çıkar mı?
  14. H

Gtx 1060 İle 144 Hz Monitör Olur mu

Gtx 1060 ım var 144 hz monitör almayı düşünüyorum acaba sorun çıkarmı? Cs go lol gibi oyunlar için
Top Bottom