ortaokulda belge alsan nolur almasan nolur bana vermişlerdi 7yıl önce 28gün devamsızlıkla8.sinifa gidiyorum 14 gün devamsizligim var belge verirler mi önemli konu yardımcı olun ortaokulu
Bnim gibi takıntılılarda var bu dönemde alırsam 10 adet art arda taktir oluyor bide birazda başarı belgeleriortaokulda belge alsan nolur almasan nolur bana vermişlerdi 7yıl önce 28gün devamsızlıkla
bir işine yaramaz ama alırsın yinede merak etmeBnim gibi takıntılılarda var bu dönemde alırsam 10 adet art arda taktir oluyor bide birazda başarı belgeleri
Nasıl işe yaramıyor liseye giderken puanın ne kadar yüksek olursa daha iyi lise daha iyi seviyeye geliyorsunbir işine yaramaz ama alırsın yinede merak etme
dostum ortalamanın yüksek olması tabi önemli fakat belge bir işe yaramıyor eğer çok şüphelendiysen yarın müdür yardımcısından sorabilirsin veya rehberlik öğretmenindenNasıl işe yaramıyor liseye giderken puanın ne kadar yüksek olursa daha iyi lise daha iyi seviyeye geliyorsun
Knk konu sahibi bn değilim bu aradadostum ortalamanın yüksek olması tabi önemli fakat belge bir işe yaramıyor eğer çok şüphelendiysen yarın müdür yardımcısından sorabilirsin veya rehberlik öğretmeninden