Arama sonuçları: *

1. S

Malwarebytes VS Avast

Hocam Malwarebytes indirdim çok karışık geldi :) birde sanırım türkçe dil desteği yok. Esed nod32 tavsiye edermisiniz? Yada bildiğiniz türkçe güzel bir antivirüs programı önerebilir misiniz??
  2. S

Malwarebytes VS Avast

Sisteme yapışıyor derken ne demek istediniz hocam? Biraz açarmısınız?
  3. S

Malwarebytes VS Avast

Merhaba arkadaşlar konu katagori ile uyumlu bilmiyorum en mantıklı burayı bulduğum için buraya açtım, yanlış ise kusura bakmayın :) Bilgisayarımı virüs programları ile tarattığım zaman Avast hiç virüs bulamazken Malwarebytes 4 adet virüs buluyor. Sizce hangisi daha iyi? hangisine güvenmeliyim...
  4. S

Bu sistem iyi mi?

Teşekkür ederim hocam 2. el olarak alıcaktım benimde aklıma pek yatmamıştı zaten :) İyi günler
  5. S

Bu sistem iyi mi?

Herkese merhaba, aşağıya yazdığım sistem iyi midir?? Yayın açmayacağım Gta5 pubg gibi oyunlarda iyi performans verirmi? Teşekkürler. Amd ryzen 5 2600 3.4 ghz işlemci Gigabyte am4 a320m-h gaming anakart 8gb 2400mhz ram 128gb ssd 500gb hdd Radeon rx550 2gb 128bit total 6gb ekran kartı
  6. S

Bilgisayar kimliğini belirleyen parça hangisi?

Merhaba arkadaşlar 2.el bilgisayar almak istiyorum fakat aklımda deli sorular :) :) Bilgisayar kimliğini belirleyen parça hangisidir? Yani bilgisayarın ilk sahibi bir sistemden ip ban vs yedi benim o sisteme girmek için hangi parçayı değiştirmem gerekir?
  7. S

Bu sistem iyi mi?

İlerleyen zamanlarda belki takabilirim hocam cevaplar için çok teşekkür ederim.
  8. S

Bu sistem iyi mi?

Hocam bilgisayar konusunda biraz cahil kalıyorumda :) SSD oyunlarda fps değerini arttırıyormu yoksa sadece yükleme açılma hızı vs içinmi?
  9. S

Bu sistem iyi mi?

değişiklik yapmadan ne kadar fps alabilirim hocam
  10. S

Bu sistem iyi mi?

Hocam cevap için teşekkür ederim lakin bütçem biraz kısıtlı yayın açmıycam gta5 pubg oynatsın yeter şimdilik
  11. S

Bu sistem iyi mi?

Herkese merhaba yeni bir sistem toplama kararı aldım fakat performansı nasıl olacak pek fazla bilgim yok sistemi aşağıya yazıyorum. Gigabyte b450m 3466mhz anakart Amd ryzen 5 2600 3.4ghz 16mb önbellek işlemci Gigabyte rx570 gaming 4gb dx12 ekran kartı Gskill 8gb 3000mhz single ram Toshiba 1tb...
Geri