Bu sistem iyi mi?

Sesdeneme

80+
Reaksiyon skoru
5
Herkese merhaba yeni bir sistem toplama kararı aldım fakat performansı nasıl olacak pek fazla bilgim yok sistemi aşağıya yazıyorum.

Gigabyte b450m 3466mhz anakart
Amd ryzen 5 2600 3.4ghz 16mb önbellek işlemci
Gigabyte rx570 gaming 4gb dx12 ekran kartı
Gskill 8gb 3000mhz single ram
Toshiba 1tb 7200rpm harddisk

Sizce bilgisayarın performansı gta5 pugb gibi oyunlarda nasıl olur iyi fps verirmi?

Herkese merhaba yeni bir sistem toplama kararı aldım fakat performansı nasıl olacak pek fazla bilgim yok sistemi aşağıya yazıyorum.

AMD ryzen 5 2600 3.4ghz 16mb önbellek işlemci
Gskill 8gb 3000mhz single RAM

Sizce bilgisayarın performansı gta5 pugb gibi oyunlarda nasıl olur iyi fps verirmi?
işlemciyi r5 1600 af yap ve kesinlikle bir ssd ekle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

AMD ryzen 5 2600 3.4ghz 16mb önbellek işlemci
Gskill 8gb 3000mhz single RAM

söylediğin oyunlarda +60 fps verir

yayın açıcaksan işlemciyi R5 1600 12nm yap sadece oyun oynıcaksan R3 3100 yap HDD alma derim onun yerine ssd al

İşlemci 1600 12nm yapmanızı öneririm. Ayrıca ssd eklemeyi unutmayın bence.

yine aynı şekilde +60 alırsın ama şu an takamıyorsan sonradan kesinlikle bir SSD tak
Hocam bilgisayar konusunda biraz cahil kalıyorumda :) SSD oyunlarda fps değerini arttırıyormu yoksa sadece yükleme açılma hızı vs içinmi?

SSD Ekle , Ryzen 1600 AF yap güzel sistem olur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bilgisayar konusunda biraz cahil kalıyorumda :) SSD oyunlarda fps değerini arttırıyormu yoksa sadece yükleme açılma hızı vs içinmi?
Açılma hızı.

oyunlarda fps e aman amana bir etkisi yok diye biliyorum ama yükleme ekranlarına ve pc nin açılma hızına çok fayda sağlıyor

İlerleyen zamanlarda belki takabilirim hocam cevaplar için çok teşekkür ederim.

Geri