Neler Yeni

Bu sistem alınır mı yardımınız lazım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Mehmet Aslan
İtopya daha içime sindi baya arştırmıştım o sistemi 7700x alacaktım işlemciyi ama kalmamış
Game Garaj da gayet güzel ve uygun fiyatlı bir mağaza. Emin olamıyorsan sabah konuyu yükselt sor forumdakilere sistemleri :D

kayra2321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Kayra
Game Garaj da gayet güzel ve uygun fiyatlı bir mağaza. Emin olamıyorsan sabah konuyu yükselt sor forumdakilere sistemleri :D
Hocam nasıl desem mesela ilk duyduğun sşeylere güvenemiyorsun ya onu yaşıyorum 55 bin tl çok büyük bir para veriyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Mehmet Aslan
Hocam nasıl desem mesela ilk duyduğun sşeylere güvenemiyorsun ya onu yaşıyorum 55 bin tl çok büyük bir para veriyorum.
Bende senin gibi yaşamıştım sistemi alırken , hiç pişman olmadım. Game Garaj servisine de İtopya servisine de işim düştü , şu kadar diyeyim itopya getir götürünü yapsın. Satış sonrası hizmetleri çok güzel , çok ilgililer ve direk çözüm odaklı ve hızlı çalışıyorlar.

kayra2321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Kayra
Bende senin gibi yaşamıştım sistemi alırken , hiç pişman olmadım. Game Garaj servisine de İtopya servisine de işim düştü , şu kadar diyeyim itopya getir götürünü yapsın. Satış sonrası hizmetleri çok güzel , çok ilgililer ve direk çözüm odaklı ve hızlı çalışıyorlar.
Düşüneceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,752
Üyeler
165,583
Son üye
Metanoia
Top Bottom