Western Digital çok eski üreticilerdenbence şuan yeni alınacak bir sistemin minimum 32gb ram olması lazım.
Belki ileride ram upgrade edersin hayırlı olsun.
Western Digital çok eski üreticilerdenbence şuan yeni alınacak bir sistemin minimum 32gb ram olması lazım.
12.5k ile geçiş yapılıyordu sadece 32gb'aram 4k fiyatla 2x16 yapılıyordu o fiyata piyasada bulamazsın yapılsaymış iyiymiş hayırlı olsun.
kasa nası beyazmı
Yanlışın var üzerindeki ramı 2x yapınca 4k fark oluyor değerdi.12.5k ile geçiş yapılıyordu sadece 32gb'a
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aaa onu bilmiyordum acaba değiştirebilir miyim?Yanlışın var üzerindeki ramı 2x yapınca 4k fark oluyor değerdi.
kankam bi iletişime geç belki havaleyle falan halledebilirsin. Hayırlı olsun bu arada herşeyin fiyatı uçuyor zaten g.o luk durum yokAaa onu bilmiyordum acaba değiştirebilir miyim?
İtopya.Nerden aldınız hocam
Western Digital atasıdır ya depolama ürünlerininHayırlı olsun kral güle güle kullan. Sadece ssd bende soru işareti bıraktı o da o markayı çok bilmediğim için.
kankam bi iletişime geç belki havaleyle falan halledebilirsin. Hayırlı olsun bu arada herşeyin fiyatı uçuyor zaten g.o luk durum yok
Sipariş iptal talebi oluşturdum. İptal etsinler tekrardan 2x ram yaparak sipariş vereceğim.Yanlışın var üzerindeki ramı 2x yapınca 4k fark oluyor değerdi.
Western Digital atasıdır ya depolama ürünlerinin![]()