AM4 işlemcileri 2. el almak çok riskli, ben iki defa aldım ikisinde de yamuk, kırık pin vs. çıktı iadesiyle uğraştım. 2. elin iadesi de ayrı uğraştırıyor...
elden almaya calıs onun dısında pek yanasan yok sistem alıcıyı koruyor cünkü, saglam ürün alıp bozugunu gönderip para iadesi alanlar vardı insanlar bu...
Haklısın ben de şimdi gördüm. Letgo'da da Sahibinden'dekine benzer bir sistem geldi, o da güzel çalışıyor. Bence öncelikle Sahibinden'deki ilanlarda...
Hangi şehirde oturuyorsun. Ibanla kesinlike tavsiye etmem . ben de bir süredir 5600 ilanlarına bakıyorum 3.5-4 arasına şehrinde denk getirirsen alabilirsin...
Ben eskide full param güvende ile satıp param güvende ile alıyordum ama artık bıraktım çok riskli bir şey dolandırılma ihtimalin hiçte düşük değil ve...
Sıfırı 6 bin lira 2. El almak istiyorum, kendi şehrimde elden teslim alabileceğim ilan yok sahibinden başka yerlerde 3 e 3,5 a var ama dolandırılmaktan...
240 hz monitörüm var ama performansını kullanamıyorum sistem yüzünden ekran kartımı ve işlemcimi de satarsam toplam 10 k civarı param olur 10 kya işlemci...
Cs2 de 100-80 fps arası alıyorum ,6k param var ,bir kaç update ile sistemimi az da olsa güncellemek istiyorum önerilerinizi bekliyorum
Sistemim şu şekilde...