Arama sonuçları: *

1. F

Yardım Kasa Havalandırmasını Nasıl Yapmam Gerekiyor

Sorun olmaz mı içerdeki havayı atmak yerine içeri hava almasın yukardan
  2. F

Yardım Kasa Havalandırmasını Nasıl Yapmam Gerekiyor

Kasa bu ve bu şekilde olması gerektiğini öğrendim fakat 360lık sıvı soğutma takacağım ve revers fana kesinlikle ihtiyacım varmı bilmiyorum çıkışı 1 arka 3 üstü düşünüyorum kasa elimde 2 3 parça daha bende gerisi yok birde sıvı soğutmayı nereye yerleştirmem mantıklı olur birde anakartım bu ucuz...
  3. F

Lexar 32gb (2x16gb) Thor Rgb 6000mhz Cl38 Xmp/Expo Ddr5 Sepette 20bin₺

27 bin TL'ye 32x2 cl30 6000mhz ram aldım iyi mi? reis
  4. GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM DDR5 6000MHz CL30 1.35V

Comment by 'Furkibabapr0' on the classified ad 'GOODRAM 64GB (2x32GB) IRDM DDR5 6000MHz CL30 1.35V'

Hocam selamlar yer neresi tam olarak istanbul veya yakın bir ildeyseniz gelip teslim alabilirim
  5. F

Bakaya gözüküyorken açık liseye kayıt olup askerliği uzatabilir miyim

Yok kullanmadı. Haberimdee yoktu
  6. F

Bakaya gözüküyorken açık liseye kayıt olup askerliği uzatabilir miyim

Aralıktan beri bakaya gözüküyorum asker kaçağıyım yani doktora filan gidip kontrollerimide yaptırdım fakat suan çalışmam gerekiyor lise 3 terkim yazılsam bir kaç sene uzatabilir miyim askerliği bilgisi olan varmı
  7. F

Zowie almayı düşünüyorum değermi

360 hz olan zowie modelini almayı düşünüyorum 30k lardayfı fiyatı o paraya ondan daha iyisi varmı 2k monitörüm var sadece cs vs diğer oyunları oynamak için kullanmayı düşünüyorum
  8. F

🔥İndirim VATAN XPG TEŞHİR RAMLER UYGUN FİYATA YAKIN LOKASYONU OLAN ALABİLİR

Alınır mı kullanım için almayı planlıyorum herhangi bir sorun sıkıntısı var mıdır
  9. F

Rust böyle bir oyun.

Knkm sakın bırakma efsane oyun halen güzel türk sunucu varmı bilmiyorum ama sohbeti saran arkadaşların varsa inanılmaz sarıyor
  10. F

❌İndirim Bitti! 🔥 İncehesap 01.00 Fırsatı: 1 TL’ye 7.1 Gaming Kulaklık! 🔥

Bu gaming gecesi her hafta mı oluyor ve yüzde kaç indirim oluyor ortalama
  11. F

750w a tier veya psu önerisi lazm

Teşekkürler 🙏🏼
  12. F

750w a tier veya psu önerisi lazm

750w psu lazım önerisi olan varmı 6 6,5 a kadar çıkabilirim sağlam sorun çıkarmıcak bir şey arıyorum
  13. F

Pc topluyorum ne yapmalıyım

Merhaba arkadaslar pc topluyorum kasa ve anakartı aldım yakın zamanda ya psu yada sıvı soğutma alacağım günlük 2500 kenara atabiliyorum işlemci için r7 7800x3d ekran kartınıda çok para vermemek ve 2k 4k oynamayacağım için suanlık yükseltmeyeceğim bunları alırken ram vsde alacağım beklemeli miyim...
  14. F

Trendyol kazı kazan kodları

Nereden bakılıyor kazı kazana
  15. F

Hava akışını nasıl ayarlarım

Anladım teşekkür ederim yardımcı olduğun için
  16. F

Yardım Reverse fan alacağım ne almalıyım?

Knk havalandırma mantığı nasıl oluyor genel olarak izleyebileceğim video vs varmı nası yapmam gerekir
Geri