Ocak ayında itopya.com üzerinden alınmış olup henüz 3 aylık ramlerdir. İhtiyaç fazlalığından dolayı satıyorum IMG_2675.webp 23.8 KB · Hit: 287
M M mfatihtnc 10 Mayıs 2026 shoos yazmış: Fiyat neden bu kadar uygun Devamı için tıklayın... Yetkili satıcılarda tanesinin sıfırı 13 bin lira. E benimkide 2. el oldu haliyle fiyat bu.
shoos yazmış: Fiyat neden bu kadar uygun Devamı için tıklayın... Yetkili satıcılarda tanesinin sıfırı 13 bin lira. E benimkide 2. el oldu haliyle fiyat bu.
M M mfatihtnc 10 Mayıs 2026 shoos yazmış: Fiyat neden bu kadar uygun Devamı için tıklayın... Eğer istersen XPGnin 0ıda var aynı özelliklere sahip onu 25e bırakayım
shoos yazmış: Fiyat neden bu kadar uygun Devamı için tıklayın... Eğer istersen XPGnin 0ıda var aynı özelliklere sahip onu 25e bırakayım
P P Papaz32 18 Mayıs 2026 mfatihtnc yazmış: Eğer istersen XPGnin 0ıda var aynı özelliklere sahip onu 25e bırakayım Devamı için tıklayın... 18000 tl düşünür müsün
mfatihtnc yazmış: Eğer istersen XPGnin 0ıda var aynı özelliklere sahip onu 25e bırakayım Devamı için tıklayın... 18000 tl düşünür müsün
M M mfatihtnc 18 Mayıs 2026 Papaz32 yazmış: 18000 tl düşünür müsün Devamı için tıklayın... Hocam çok öldürdün ya
M M mfatihtnc 18 Mayıs 2026 Papaz32 yazmış: 18000 tl düşünür müsün Devamı için tıklayın... Hangisi modeli düşünüyorsunuz bu arada
Papaz32 yazmış: 18000 tl düşünür müsün Devamı için tıklayın... Hangisi modeli düşünüyorsunuz bu arada
M M mfatihtnc 19 Mayıs 2026 CptnAktaş yazmış: Bir tane almak istesek ne kadar olur hocam? Devamı için tıklayın... Hocam tekli eğer istersen XPG nin Lancer Blade i var single modül frekans ve cl değeri birebir aynı düşünür müsün ?
CptnAktaş yazmış: Bir tane almak istesek ne kadar olur hocam? Devamı için tıklayın... Hocam tekli eğer istersen XPG nin Lancer Blade i var single modül frekans ve cl değeri birebir aynı düşünür müsün ?
F F Furkibabapr0 19 Mayıs 2026 mfatihtnc yazmış: Hocam çok öldürdün ya Devamı için tıklayın... İkinci el ram alıyor normal aslında 27 ye goodram 32x2 6000mhz cl 30 ram aldım 1 aylık kutusu dahil açılmamıs pahalı satıyon yani
mfatihtnc yazmış: Hocam çok öldürdün ya Devamı için tıklayın... İkinci el ram alıyor normal aslında 27 ye goodram 32x2 6000mhz cl 30 ram aldım 1 aylık kutusu dahil açılmamıs pahalı satıyon yani
CptnAktaş 19 Mayıs 2026 mfatihtnc yazmış: Hocam tekli eğer istersen XPG nin Lancer Blade i var single modül frekans ve cl değeri birebir aynı düşünür müsün ? Devamı için tıklayın... Fiyat olarak ne söyleyeceğinize bağlı hocam
mfatihtnc yazmış: Hocam tekli eğer istersen XPG nin Lancer Blade i var single modül frekans ve cl değeri birebir aynı düşünür müsün ? Devamı için tıklayın... Fiyat olarak ne söyleyeceğinize bağlı hocam
M M mfatihtnc 19 Mayıs 2026 CptnAktaş yazmış: Fiyat olarak ne söyleyeceğinize bağlı hocam Devamı için tıklayın... Bütçeniz nedir bide konum neresi
CptnAktaş yazmış: Fiyat olarak ne söyleyeceğinize bağlı hocam Devamı için tıklayın... Bütçeniz nedir bide konum neresi
CptnAktaş 19 Mayıs 2026 mfatihtnc yazmış: Bütçeniz nedir bide konum neresi Devamı için tıklayın... Malatya da yaşıyorum maksimum 8k bütçem var ram için, eğer takas düşünülürse GSKILL 16X2 32 GB 3600MHZ RGB ramlerim var
mfatihtnc yazmış: Bütçeniz nedir bide konum neresi Devamı için tıklayın... Malatya da yaşıyorum maksimum 8k bütçem var ram için, eğer takas düşünülürse GSKILL 16X2 32 GB 3600MHZ RGB ramlerim var