Arama sonuçları: *

1. L

Steam Hesapı Kısıtlanması

Bana Bu hesaba bir Cüzdan koduyla para eklendiğinden, lütfen bize dijital bir fotoğraf veya Cüzdan kodunun taranmış bir kopyasını .jpg biçiminde gönderin. Lütfen fotokopi yerine tam renkli bir resim gönderdiğinizden emin olun. böyle dedi fakat eski kullandığım cüzdan kodu bulamadım ama 1.5 ay...
  2. L

nerden bulacam reis eski faturayı hepsi kaybolmuş
  3. L

yüksek ram kullanımı

kardeşim Site yöneticisi kaldırmış galiba ben yazdıydım 1631707974 Ben yazdıydım o gün kendisi kalkmış sanırım yada site admini kaldırdı
  4. L

Beyler, dün steam hesapıma böyle bildirim geldi steam supporta yazdığımda. böyle diyor ne yapacağım eski kullandığım steam wallet kodumumu istiyor ingilizcem pek iyi değil bilen arkadaş varsa. teşekkürler. Hello, Thank you for contacting us, before making changes to the account, we need to...
  5. L

yüksek ram kullanımı

bu ram kullanımı normaldi pubg de bu kadar csgo da 1300 felan oluyor
  6. L

Bozuk parayı hurda olarak satmak

tanıdık birine satcan bişey olmaz :D
  7. L

bi de bozuk para da bakır felan varmış da nereye satıyorlar bilmiyom ben de de var baya
  8. L

Selamun aleyküm, bir yer de gördüm mesela 100 tl yi 5 kuruşluğa çevirip hurdaya satınca daha fazla para ediyormuş bu doğrumu doğruysa nereye nasıl satabilirim?
  9. L

Steam Pubg Kalıcı Ücretsizmi

pubg lite iyiydi onuda kapattılar kalıcı olarak
  10. L

peki satın alınca tekrar indirmek gerekirmi ücretsizken indirdim de
  11. L

Steamda bedava olmuş pubg yükledikten sonra gidiyormu süresi bitince yoksa kalıcımı
  12. L

İşlemci Performansı Değeri

n nasıl düşürebiliriz bilginiz varmıdır 1628069048 oyunu biraz high ayarlardan aşagı çektim %60 74c ye düştü
  13. L

İşlemci Performansı Değeri

Selam, oyun oynarken gpu %98 82 C değerleri normalmidir oynadığım oyun ghostrunner ekran kartı galax gtx 1650s işlemci amd ryzen 5 1600 six core processor (12 CPUs), 3.2GHz
  14. L

2 Tane windows 10 kurmak

Windows 10 olan bilgisayara tekrar win 10 kurdum sorun olurmu
  15. L

PC USB Format Atma BIOS AYAR

Merhaba, ilk kez format atıcağım video izleyerek atıcağım videodaki biosla benim biosum aynı olmadığı için benim biosum'da Advanced BIOS Features kısmı yok nasıl bulabilirim
  16. L

Türknet Kopup Duruyor

2 3 saat olsa iyi 10 dk da kesiliyor
  17. L

Türknet Kopup Duruyor

kardeşim 1 aydır aynı sorunu diyor düzeltikten sonra tekrar aynısını diyor okusana adam gibi
  18. L

Türknet Kopup Duruyor

TürkNet bağlattım ve 1 ay olucak sürekli kopma sorunu yaşıyorum ip adresi felan değiştim herşeyi yaptım türkneti aradım 1 2 kere gelip eve arızayı giderdiler tekrar başladı şimdi tekrar arıyorum müşteri hizmeti açmıyor her aradığımda yok altyapınızda çalışmalar sürüyor lütfen modem ayarlarınızla...
  19. L

İnternet Problemleri

Merhaba, internetim sürekli kopuyor ekipler gelip yaptılar 4 5 gün kopmadı sonra tekrar kopmaya başladı ip adresini yapıyım belki düzelir dedim bağdaştırıcı seçeneklerine giremiyorum ne yapmalıyım bu hatayı alıyorum
Top Bottom