Türknet Kopup Duruyor

leonn06

80+
Reaksiyon skoru
28
TürkNet bağlattım ve 1 ay olucak sürekli kopma sorunu yaşıyorum ip adresi felan değiştim herşeyi yaptım türkneti aradım 1 2 kere gelip eve arızayı giderdiler tekrar başladı şimdi tekrar arıyorum müşteri hizmeti açmıyor her aradığımda yok altyapınızda çalışmalar sürüyor lütfen modem ayarlarınızla oynamayın diyor bu sorunu kendim nasıl giderebilirim

TürkNet bağlattım ve 1 ay olucak sürekli kopma sorunu yaşıyorum ip adresi felan değiştim herşeyi yaptım türkneti aradım 1 2 kere gelip eve arızayı giderdiler tekrar başladı şimdi tekrar arıyorum müşteri hizmeti açmıyor her aradığımda yok altyapınızda çalışmalar sürüyor lütfen modem ayarlarınızla oynamayın diyor bu sorunu kendim nasıl giderebilirim
alt yapıda çalışma var demek ki bunun neyini anlamıyorsun

Türk net kullananlara sorsan çok iyi çünkü ucuza iyi hızlar vaadediyor ama bir sorun çıkana kadar teknik destek denen bir şey yok millet günlerce hatta aylarca sorunun giderilmesini bekleyen kullanıcılar var..

aynı şey bendede var 3 aydır kesintı oluyor 2-3 saate bir

Boş, aynısını bana aylardır söylüyorlar bir şey yaptıkları yok :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,232
Üyeler
191,533
Son üye
zeklaters
Geri