Arama sonuçları: *

1. Mhmmdylmz

Pc Ye Hangi Ekran Kartını Almalıyım

merhabalar tam 6 yıldır GTX 1060 6GB ekran kartı kullanıyorum şimdi yeni bir sistem aldım amd tabanlı bir ekran kartı lanet geitrdim.
  2. Mhmmdylmz

Yeni Toplanan Bilgisayar Sorunu

hocam cevap için teşekkürler monitördeki dp portu kırıldı diye hdmı kullanıyorum bir önceki pc de sorun yoktu şimdi bu eskinin 10 kat üstü sistemde bu gibi sorunlar yaşıyorum.
  3. Mhmmdylmz

estağfurullah hocam tabii ki de sora bilirsiniz ama yok direk ekran kartın hdmı soketine taktım kablo sorunludur diye farklı kablolar da denedim monitörde dp portu yok diye deneyemedim. görsellerde mevcuttur sürücüyü yüklerken bir uyarı veriyor lakin tama a bastıktan sonra yüklemeye devam ediyor...
  4. Mhmmdylmz

herkese selamlar... arkadaşlar ben bir sistem topladım win11 pro yuda kurdum driveler yüklendi güncellemeler yapıldı bios tan anakart güncellemesi yapıldı (bios tan fazla irdelemeye girilmedi anlamadığım için) lakin oyunu açıyorum (oyun farketmiyor hepsi) ekran kendiliginden kapanıyor açılıyor...
  5. 180 bin 200 bin arası pc alınır
    Closed

Alınır 180 bin 200 bin arası pc alınır

arkadaşlar merhaba bana 180/200 bin arası 5080 li - x870 li - hyperos lu - oled monitör lü şöyle güzel derli toplu bir pc lazım aranızda satacak olan arkadaş varsa irtibata geçerse sevinirim lakin şöyle bir konu var lütfen bana sıfır fiyatlarını söylemeyin sıfıra gücüm yetseydi zaten gider sıfır...
Geri