Windows update driver kapatmayı yapmazsan, kendisi eski driverleri yüklüyor.
1. Önce videodaki 3 yöntemi de yap.
2. Sonra ddu ile driver i sil.
3. Pc...
Sanki windows eski bir amd sürücüsü kuruyor.
Pop up hatası ondan olur genelde. Bu videodaki ayarları tek tek yap. Sonra ddu ile eski surucuyu sil ve temiz...
Teşekkür ederim Ahmet bey eve geçince deneyeceğim ama buna benzer işlemler yapmıştım yani sürücüleri temizleyip tekrardan yüklemiştim ama birde videoyu...
hocam cevap için teşekkürler monitördeki dp portu kırıldı diye hdmı kullanıyorum bir önceki pc de sorun yoktu şimdi bu eskinin 10 kat üstü sistemde bu gibi...
estağfurullah hocam tabii ki de sora bilirsiniz ama yok direk ekran kartın hdmı soketine taktım kablo sorunludur diye farklı kablolar da denedim monitörde...
herkese selamlar... arkadaşlar ben bir sistem topladım win11 pro yuda kurdum driveler yüklendi güncellemeler yapıldı bios tan anakart güncellemesi yapıldı...
arkadaşlar merhaba bana 180/200 bin arası 5080 li - x870 li - hyperos lu - oled monitör lü şöyle güzel derli toplu bir pc lazım aranızda satacak olan...
Monitörün 1 ay önce de konusu 21.999₺'den açılmış ama şu an 2.000₺ daha düşerek son 6 ayın en düşük fiyatına gelmiş. Monitörü tek cümlede özetlersek...