Arama sonuçları: *

1. İTZREALME

İkici El Tablet Önersi 15 20k

120hz li amoled 8gen 1 seviyesinde olacak beni uzun götürü ek bi tabletlazm Pad 7 felan mı yoksa ipadlerden mi tercih etmeliyim
  2. İTZREALME

9060xt + 7500f Kombosu

Rdr2 .
  3. İTZREALME

9060xt + 7500f Kombosu

Alırken heralde 1080p felan takılırım rekabetci 2k oynarım diye düşünmüştümde Kart baya sağlammış
  4. İTZREALME

9060xt + 7500f Kombosu

4k da açabildiğim her şey açık fsr kapalı saf güç te 40 fps Fsr 2 balanced mod felan açınca 60 görüyor Derece 20dk dır oyundayım 62 -63 derece
  5. İTZREALME

Çözüldü✓ Gaming Koltuk Önerisi

Hawk, xdrive , exvega 13 14k bütcem var hangisi en sağlamdır? exvega almayı düşünüyorum kuponla beraber 10.800 e geliyor vede daha sağlam duruyor https://app.hb.biz/cBOvqiwETdpr
  6. İTZREALME

Klavye Mouse Kulaklık Mouse Pad Öneri

Ekipmanlar nasıldır hocam kulaklık bu model daha iyi dedi yapay zeka
  7. İTZREALME

Teşekkürler hocam
  8. İTZREALME

Onlar ney bilmiyom ya hocam normal bişiler atın
  9. İTZREALME

Sağ el düz tutuyorum rekabetci aram yok profesyonel oynayamam zevkine
  10. İTZREALME

Hojam 5k veya bi tık aşabiliriz 6k ya mouse, mouse pad, klavye bide kulaklık önerirseniz çok mutlu olurum mümkünse siyah olsun beyaz istemiyorum.
  11. İTZREALME

Nvıdıa Denetim Masası Neden Kaldırıldı?

Daha iyi oldu bence
  12. İTZREALME

Samsung 0.03ms 180hz OLED Monitör

https://app.hb.biz/HCoCM810OkIX
  13. İTZREALME

7500f Macun Önerisi?

7500F’li bir sistem aldık. OEM paket ve Rampage C180 hava soğutma kullanıyoruz. Bu hava soğutma işlemci için yeterli olur mu? Ayrıca, soğutucunun içerisinden çıkan termal macun kaliteli midir, yoksa daha iyi bir termal macun almamıza gerek var mı?
  14. İTZREALME

Siyah Düz Oyuncu Mekanik Klavye Mouse Önerisi

teşekkür ederim hocam bütce 4000 yeterli bence sade şeyler seviyorum eski tarz 1786203500 menkanik olsun yaw bu zaman kadar hep mekanik hisli kullandım 1786203776 Yeni nesil, herkesin kullandığı tarzı pek sevmiyorum hocam. Renkli renkli tuşlar, büyük ve gösterişli tasarımlar bana pek hoş...
  15. İTZREALME

Siyah Düz Oyuncu Mekanik Klavye Mouse Önerisi

Yeni nesil kablosuz renkli renkli bi şey istemiyorum kasam siyah komble siyah ağırlıklı bi setup kurduk...
  16. İTZREALME

90k Bütce F/P Sistem Önerisi

Neden? B650, 7500F ve 16 GB VRAM’li 9060 XT kombinasyonu var, RAM’lerin çok iyi olmadığının farkındayım, bu konuda haklısınız. Ancak World Kart ile peşin fiyatına taksit seçeneği sunan sistemler arasında benim için en cazip olan buydu. 4050 laptop’tan geçiş yapacağım için performans farkı...
  17. İTZREALME

https://www.hepsiburada.com/amd-ryzen-7500f-gigabyte-radeon-rx-9060-xt-gaming-oc-16gb-gigabyte-a620m-16gb-500gb-ssd-oem-paket-pm-HBC0000D9G3ZQ?magaza=TEB%C4%B0LON&utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership valla bunu aldım ya benim karta
  18. İTZREALME

90k bütceye kadar limitim var mümkünsende world karta peşin fiyatına taksitle sistem önerebilir misiniz? bu gün sonunda spariş vericeğim.
  19. İTZREALME

Anneme Kullanabilmesi İçin 15k Bütçeye Kadar Telefon Aramaktayım

Annelerin hepsimi aynı olur 😂 İphone alın hocam, emin olun çok sevinir. yd 13 yada yurt içi bi 11
  20. İTZREALME

Anneme Kullanabilmesi İçin 15k Bütçeye Kadar Telefon Aramaktayım

Annelere iPhone alın hocam. Yurt dışı olsun, ikinci el olsun fark etmez; yeter ki iPhone olsun. 😄 S26 Ultra bile alsanız, onların gözünde iPhone her zaman daha değerli. 😂
Geri