Arama sonuçları: *

• Users: Judes
  • Order by date
  1. J

Yardım 18k bütce ile Xiaomi G Pro 27i P27qba-rgpgl 27 alınır mı? alınmazsa ne alınır ?

iş 18k dan çıktı 26k ya döndü en iyisi sanırım şuanda bunu almak @Tayfunns haksızmıyım ağam https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-oled-xg27aqdmgr-26-5-inc-240hz-0-03ms-2k-qhd-adaptive-sync-woled-pivot-gaming-monitor-pm-HBC0000CY8AIH
  2. J

Yardım 18k bütce ile Xiaomi G Pro 27i P27qba-rgpgl 27 alınır mı? alınmazsa ne alınır ?

ağam bütceyi 25 e çıkarsak ne önerirsin yada indirimmi kovalayayım
  3. J

ağam aoc şuan çok sağlam indirime girmiş alabilirsem alayım monitörüde bir araştırayım sorunu nedir ne değildir bildiğin negatifler varsa söylermisin 1778088216 Miniled de pek fazla çeşit göremedim bunu gördüm ıps panel almaktansa miniled alırım diye düşündüm ama şuan indirimde aoc varmış bi...
  4. J

@Tayfunns Bana yol gösterirmisin ağam
  5. J

2k 27inç monitör arıyorum şuanda gözümde fiyat olarak 17 18 bandında taksit fırsatıyla beraber alınabilir olan xiaominin bu monitörü var.Bu fiyat bandında önerilecek başka monitörler var mı oled alıp yandı yanmadı mevzusu yaşamak istemiyorum o tür problemleri varmış sanırım mini led de o sıkıntı...
Geri