ağam alıcağın zaman tekrar yazarsan o zamana kadarki tecrübelerimi anlatabilirim şuan olayın sıcaklığı devam ediyor bende 😂 ilerleyen süreçte bazı şeyler...
ROG Strix OLED XG27AQDMES aldım link koyduğum msi da iyiydi ama asusun uzun ömürlü olması açısından daha iyi gibi koruma yazılım anlamında yeterli soğutma...
Genelde perde kapalı oluyor akdeniz bölgesinde yaşıyorum hava o yüzden sıcak oluyor yazları.Genelde kullanım saatli 17:00 ile 24:00 arası izin günlerimde...
Baktım ama bu yanma durumlarında garanti nasıl olur onu tam bilemiyorum fiyatına bakıldığında alıncak monitör ama attığım msı da indirim kovalayıp almak...
masada takabilceğim bi kısım yok masanın üst kısmıda var ve monitörün arkasının gelceği kısım kapalı linkini attığım monitörün ayarı yeterli olur yüksek ihtimal
öneri için sağol reis fiyatın göre gerçekten çok iyi monitör giriş seviyesi oled mini led alma niyetim vardı normalde tayfun senin monitörü attıktan sonra...
evet baktımda pek işimi görcek seviyede değil gibi yükseklik ayarlı yapmam lazım belli başlı koruma yazılımları ve en önemlisi garantisi iy olması lazım 2 3...
uzun süreli kafa rahatlığı ile kullancağım ağırlıklı hikaye üzerine kurulu bir Oled monitör arıyorum sanırım uzun süreli sağlıklı olan şuan için QD Oled...
ağam aoc şuan çok sağlam indirime girmiş alabilirsem alayım monitörüde bir araştırayım sorunu nedir ne değildir bildiğin negatifler varsa söylermisin...