ağam alıcağın zaman tekrar yazarsan o zamana kadarki tecrübelerimi anlatabilirim şuan olayın sıcaklığı devam ediyor bende 😂 ilerleyen süreçte bazı şeyler gözüme batmaya başlıyabilir ama şuanda gayet memnunum attığım msı ı alsaydımda aralarında çok fark olucakmıydı zannetmiyorum genelde farklar...
ROG Strix OLED XG27AQDMES aldım link koyduğum msi da iyiydi ama asusun uzun ömürlü olması açısından daha iyi gibi koruma yazılım anlamında yeterli soğutma panelide daha iyi durumda 3. nesil qd oled 4. nesil oledler şuanda 25k ya bulmak çok çok zor kullanmaya başlıyalım 4 gün oldu çok sıkıntı yok...
Genelde perde kapalı oluyor akdeniz bölgesinde yaşıyorum hava o yüzden sıcak oluyor yazları.Genelde kullanım saatli 17:00 ile 24:00 arası izin günlerimde saat 10:00 dan 24:00 a kadar kullanıyorum bu morluk olayı geceleri de fark eder mi attığınız qd oled resmen mor gösteriyor siyahları ama uzun...
Baktım ama bu yanma durumlarında garanti nasıl olur onu tam bilemiyorum fiyatına bakıldığında alıncak monitör ama attığım msı da indirim kovalayıp almak sanırım şuanki tercihim acelem yok
masada takabilceğim bi kısım yok masanın üst kısmıda var ve monitörün arkasının gelceği kısım kapalı linkini attığım monitörün ayarı yeterli olur yüksek ihtimal
öneri için sağol reis fiyatın göre gerçekten çok iyi monitör giriş seviyesi oled mini led alma niyetim vardı normalde tayfun senin monitörü attıktan sonra oled alma kararım geldi ama almışken birazdaha iyisini alma taraftarıyım
evet baktımda pek işimi görcek seviyede değil gibi yükseklik ayarlı yapmam lazım belli başlı koruma yazılımları ve en önemlisi garantisi iy olması lazım 2 3 ayda bişey olcağını sanmıyorum ama ben alırken 1 2 yıllık düşünmüyorum çokdaha uzun ömürlü düşünüyorum 4 5 yıl gibi
eyw ağam
uzun süreli kafa rahatlığı ile kullancağım ağırlıklı hikaye üzerine kurulu bir Oled monitör arıyorum sanırım uzun süreli sağlıklı olan şuan için QD Oled monitörler aklımda şuanda ekteki monitör var sebebi 3 sene yanma garantisi var...
iş 18k dan çıktı 26k ya döndü en iyisi sanırım şuanda bunu almak @Tayfunns haksızmıyım ağam
https://www.hepsiburada.com/asus-rog-strix-oled-xg27aqdmgr-26-5-inc-240hz-0-03ms-2k-qhd-adaptive-sync-woled-pivot-gaming-monitor-pm-HBC0000CY8AIH
ağam aoc şuan çok sağlam indirime girmiş alabilirsem alayım monitörüde bir araştırayım sorunu nedir ne değildir bildiğin negatifler varsa söylermisin
1778088216
Miniled de pek fazla çeşit göremedim bunu gördüm ıps panel almaktansa miniled alırım diye düşündüm ama şuan indirimde aoc varmış bi...
2k 27inç monitör arıyorum şuanda gözümde fiyat olarak 17 18 bandında taksit fırsatıyla beraber alınabilir olan xiaominin bu monitörü var.Bu fiyat bandında önerilecek başka monitörler var mı oled alıp yandı yanmadı mevzusu yaşamak istemiyorum o tür problemleri varmış sanırım mini led de o sıkıntı...