Arama sonuçları: *

1. V

Yardım Hangi Laptotu Tercih Etmeliyim

Asus tuf a16 ile hp omen 16 arasında pek fark yok . Hp 240 hz ve 500 nit asus ise 165hz 400 nit Hp burda bir tık önde. İkiside %100 srgb . İşlemci , ekran kartı , depolama ve ram aynı .Malzeme kaliteleride aşağı yukarı aynıdır. HP 4 bin tl daha ucuz Hp omen 16 tercihim olurdu. Tabi bütçeniz ne...
  2. V

Yardım Acer Nitro V17 R7 260/5070 Alınır mı?

Asus tuf a16 alıp bir tanede ssd alıp tak .İyi olur. Hp omenlarda güzel alınır ama ekranı 62,5 srgb renkle işim yok dersen alınır ve servisinin kötü olduğunı duydum.
  3. V

Oyun ve Genel Kullanım İçin Laptop Tavsiyeleri [65 Bin Tl]

Doğru diyorsun . Game garaj ya da asus en iyi seçenekler.
  4. V

Anladım çok detaylı bakmadım tufun eski serilerinde bazı hatalar olmuş ama yeni seride düzeltilmiş . Şuan göze çarpan bir kusuru yok.Msi güzel bir marka ama bu fiyat bandına iyi bir laptopu yok gibi.
  5. V

Gamegaraj f/p olarak çok iyi bir yerde haklısın düşünülebilir. Tuf serisini neden beğenmiyorsunuz daha önce bir problem yaşadınız mı yada sadece kişisel bir görüş mü ? Şahsi sebep dışında bir şey varsa söylerseniz memnun olurum ? Bence tuf markası genel olarak iyi ürünlere sahip.
  6. V

Neden mesela rtx 5070 olduğu için mi yada başka sebepleri var mı? Asusun daha serin ve sessiz çalışacağını düşünüyorum . Her türlü öneriye açığım.
  7. V

İdeal bir bataryaya sahipmiş.Başka sorum yok teşekkür ederim.
  8. V

Satıcıya dikkat ederim. Batarya ne kadar gidiyor internette testini bulmak zor.
  9. V

Çift slot dolu olması kötüymüş söylediğin iyi oldu .Bu durumda asus mantıklı olur . 17 inç laptop benim için uygun takip edeceğim. Artı olarak hp de emin olmamakla birlikte yeni seride hall sensör sorunu çözülmüş olmalı.Lenovo loq yeni serisinde laptop iç dizaynı değiştiği için anakart yanma...
  10. V

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Asus tuf a16 400 nit parlaklığa sahip . Youtube dan bir kaç videoyu izledim 80 derece civarlarında takılıyor . Asus yeni serilerinde ısınma problemini çözmüş . Hp omen da mantıklı bir karar ama asus ile 6 bin liralık fark var . Tabi depolama 1 tb Asus için...
  11. V

Zaten watt değerlerine bakıyorum . Gamegaraj rtx 5070 100 + 15 watt , hp omen ve asus tuf a16 da rtx 5060 100 + 15 watt dolayısıyla gamegaraj daha performanslı olacaktır .
  12. V

Doğru diyorsun.Bende aynı fikirdeyim o yüzden dell alienware i eledim büyük ihtimal asusu alırım . Omende olabilir ama bir kaç yerde ısınma problemi olduğunu okudum.
  13. V

110k-135k Bandında Laptop Önerisi

Bütçeye göre saçma öneride bulunduğum için kusura bakmayın . Serkanın önerdiği hp omen max bencede güzel . Ekranın wuxga olması tek dezavantajı gibi. Diğer bir tercih de game garajin 5080 modelleri alınabilir . QHD ve 240 hz olması omene göre artı . https://app.hb.biz/J1RtRVNH7IN4 Başkada bu...
  14. V

110k-135k Bandında Laptop Önerisi

1-) Hp Omen max 16 https://app.hb.biz/dSSI3ZBmBg4A 2-)Lenovo legion 5 pro https://app.hb.biz/4DOqiCAvR3K0 3-)Dell Alienware 16X...
  15. V

Yakın zamanda oyun oynamak ve genel kullanım için laptop almayı planlıyorum. İşlemci,ekran kartı gibi temel donanım kavramlarına hakim olsamda panel kalitesi, kronik sorunlar hakkında bilgim yok. 3-4 yıl idare etmesi iyi olur.Bütçem maksimum 70 bin tl ama mouse ve kulaklıkda almam lazım o yüzden...
Geri