Asus tuf a16 ile hp omen 16 arasında pek fark yok . Hp 240 hz ve 500 nit asus ise 165hz 400 nit Hp burda bir tık önde. İkiside %100 srgb . İşlemci , ekran...
Asus tuf a16 alıp bir tanede ssd alıp tak .İyi olur. Hp omenlarda güzel alınır ama ekranı 62,5 srgb renkle işim yok dersen alınır ve servisinin kötü...
Anladım çok detaylı bakmadım tufun eski serilerinde bazı hatalar olmuş ama yeni seride düzeltilmiş . Şuan göze çarpan bir kusuru yok.Msi güzel bir marka ama...
Gamegaraj f/p olarak çok iyi bir yerde haklısın düşünülebilir. Tuf serisini neden beğenmiyorsunuz daha önce bir problem yaşadınız mı yada sadece kişisel bir...
Çift slot dolu olması kötüymüş söylediğin iyi oldu .Bu durumda asus mantıklı olur . 17 inç laptop benim için uygun takip edeceğim. Artı olarak hp de emin...
Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Asus tuf a16 400 nit parlaklığa sahip . Youtube dan bir kaç videoyu izledim 80 derece civarlarında takılıyor . Asus...
2k ekranlı bir laptopta 5060 adamı çileden çıkarır hele bide watt değeri düşükse hiç alınmaz.
Düzenleme: Cihazın ekran tepkime süresi (34) bile çooook...
Doğru diyorsun.Bende aynı fikirdeyim o yüzden dell alienware i eledim büyük ihtimal asusu alırım . Omende olabilir ama bir kaç yerde ısınma problemi...