Arama sonuçları: *

1. A

Bildirim çubuğunda whatsapp mesaj içeriğini görüntüleyemiyorum

Onunla ilgili olmazda neden anlamadım bende youtube dan bak istersen
  2. A

Ayarlar > bildirim > üstüne bas whatsappın tüm tiklerin açık olduğundan emin olun
  3. A

Sormayı unuttum bu kilit ekranındamı yoksa kilidi açtıktan sonra ki bildirim çubuğundamı
  4. A

Ayarlardan gizlilikde düzelticeksin instagramdada youtube dada öyledir bendede öyle
  5. A

ACİLL! Windows oturum açılmıyor

İyi geceler, Ekran kartı ve işlemci termal macunu yeniledim Bilgisayarı açtım bir şey doldu altta oturum için dosyalar vs şifreyi girdim ve direkt bu resim çıkıp oturum açılamadı diyip tekrar şifre istiyo her defasında acilmiyor oturum hani harddisk i mi kımıldattım diyecem kaç kere sıkıladım...
  6. A

Telefonu tv a yansıtma

Arkadaslar mhl kablosu alsam hdmı girisine taksam telefonun görüntüdü televizyona aktarılırmı birde internette hep galaxy s3 s4 mini v.s var j7 prime benimki yinede uyumlu olurmu tşk.
  7. A

Klavyemde sorun var yardım edermisiniz Lütfen

Arkadaşlar klavyemin usb sini bugün biraz fazla sök tak yaptım klavyem çalışmamaya başladı 2 tane klavyem var 2 side calismiyo yani bilgisayar algılıyor ama yazı yazmıyor Esc nin üstündeki tuşlar ses kısma tamamen kapatma felan onların hepsi çalışıyor sadece sayılar harfler control tuşları f1...
  8. A

Klavyem Algılanıyor Ama Çalışmıyor

Arkadaşlar bugün klavye usb mi çok sök tak yaptım taktığımda power ışığı yanmadı sadece f1 f2 nin yani flerin üstündeki tuşlar çalışıyor geri kalani calismiyor ne yapmaliyim
  9. A

Klavyemin Harfleri Ve Rakamları Çalışmıyor

Arkadaşlar bugün klavyemin usb sini baya sök tak yaptım ve klavyemin f lerin üstündeki tuşlar çalışıyor sadece rakamlar harfler hiçbiri çalışmıyor aygıttanda sildim olmadı power ışığı yanmıyor ama bilgisayar usb yi algılıyor ne yapmalıyım
  10. A

Sinyal yok sorunu

Şimdı bilgisayar kasasını televizyon monitörüne aktaracak bağlantıyı nasıl yapacak
  11. A

Sinyal yok sorunu

Arkadaşlar arkadaşım kasadan televizyona aktarcak monütöre nasıl bağlantı yapıcak gören herkes cevaplarsa sevinirim
  12. A

Sinyal yok hatası

Emin zaten kanka
  13. A

Sinyal yok hatası

Arkadaşlar bi tanıdığım benden vga kablosu istedi ve sordum yaptınmı diye şey dedi pc de bağlantı sorunu hatası verdi ne yaptıysam çözemedim dedi sinyal yok yazıyormuş HDMI olarakda bağlamayı denemiş yine olmamış bilen kişiler yazsın lütfen
  14. A

Windows update

Arkadaşlar 2 gb ram im var win 7 den win 10 a geçsem sorun olurmu 3 4 yıl önce geçmiştim bir şey olmamışti
  15. A

PC'den Ses gelmiyor

Arkadaşlar format attım bilgisayara ve ses driver ını indirdim algıladı hoparlörlerı ses açınca sesde geldiğine dair yeşil ses barı oynuyor fakat ses gelmiyor ne yapmalıyım
  16. A

Donma sorunu

Yok virüs programı var 0 tehdit de ondan öncede donuyordu
  17. A

Donma sorunu

Herkese iyi günler arkadaşlar dün bilgisayara format attım fakat eskisinden çok donuyor driver boost programından hepsini güncelledim ekran kartı sürücümüde indirdim hayla donuyor ne yapmalıyım ?
  18. A

babamı ikna etmek

kardeşin varsa kendi telefonunu ona ver öyle dene masum bir bakış at 😂😂
  19. A

arkadaşlar bilgisayarı yeni aldim ama kasiyo

ASLINDA ÜSTÜNE GÜZEL EKRAN KARTI ALSAN İDARE EDERSİNDE NE DİYEYİM
  20. A

Windows error recovery

1591112998 2 gb ram var Ekran kartı yanmıştı şuanlık 250 mb mı ne kullanıyorum işlemci aklımda deil 1591113128 Knk bendekiler boş usb işte digerini arkadaşta kaldı oda sehir dışında cd leride ben bilmiyorum sen biliyorsan instagramdan ekle fotolarını atayım bursa atılmıyor 3 mb diyo
Top Bottom