Neler Yeni

Windows error recovery

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed
Herkese iyi günler bundan 1 gün önce bilgisayarım harddiski algılamıyor diye bir konu açmıştım herşeyi denemiştim olmamıştı biraz araştırdıktan sonra benim bilgisayar açılırken ingilizce olmuş ve her start windows normally dediğimde açılmadan resetleniyor ne yapmam gerek bilgisayar açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
berkay sicimli
Herkese iyi günler bundan 1 gün önce bilgisayarım harddiski algılamıyor diye bir konu açmıştım herşeyi denemiştim olmamıştı biraz araştırdıktan sonra benim bilgisayar açılırken ingilizce olmuş ve her start windows normally dediğimde açılmadan resetleniyor ne yapmam gerek bilgisayar açılmıyor
windows kac dostum

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Harddisk'inde problem olabilir. Windows dosyalarında problem olabilir. Format atmayı dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammed
windows 7 den 8 e geç dicem ama sistem özelliklerini söyler misin
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gb ram var
Ekran kartı yanmıştı şuanlık 250 mb mı ne kullanıyorum işlemci aklımda deil

Sizde USB bellek varsa kendiniz atmayı deneyin.
Knk bendekiler boş usb işte digerini arkadaşta kaldı oda sehir dışında cd leride ben bilmiyorum sen biliyorsan instagramdan ekle fotolarını atayım bursa atılmıyor 3 mb diyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
berkay sicimli

2 gb RAM var
Ekran kartı yanmıştı şuanlık 250 mb mı ne kullanıyorum işlemci aklımda deil

Knk bendekiler boş usb işte digerini arkadaşta kaldı oda sehir dışında cd leride ben bilmiyorum sen biliyorsan instagramdan ekle fotolarını atayım bursa atılmıyor 3 mb diyo
kardşerim w8 yapma o zmn bosver 2 gb ramle surdan suraya gidilmez bosver pcyi sal bence normal böyle şeyler diyim

Top Bottom