Herkese merhaba, linkteki laptop u alıyorum bütçen max 18.5. Yazılımcıyım ve oynadığım oyun sadece dota 2 arada basit simülatör ve ufak tefek strateji oyunları oluyor. Şarj süresi ve taşınabilirlik benim için oldukça önemli. Sizce linkteki laptop iyi mi yoksa başka bir öneriniz var mı bu bant...
Arkadaşlar merhaba, yazılım geliştirme işlerim için kasa toplamak istiyorum. Öncelikli olarak güçlü bir işlemci ve yüksek ram benim için önemli. Oyun olarak sadece Dota 2 oynuyorum onun dışında yok ekran kartı buna yetsin yeterli. Kasa mümkünse küçük ve soğutması iyi olan bir kasa olmalı. Bütçen...
Herkese merhaba, lenovo y510p sli modeli laptop um var artık ssd güncellemesi yapmak istiyorum yalnız hangi model ssd ye uyumu olduğunu bulamadım en kötü ihtimalle hdd yi söküp ssd takmak istiyorum bunun için uygun olan ssd modelleri nelerdir?
Hocam peki biraz daha yüksek hz li bir model için ne düşünürsünüz bir de aşağıda bir arkadaş önerdi biliyor musunuz o modeli?
1591034129
Hocam çok teşekkürler ancak everest düşünmüyorum biraz daha kaliteli bir marka bakıyorum başka bir öneriniz var mı?
Herkese merhaba , 800 tl ye kadar yazılım ve oyun esnasında kullanabileceğim bir monitör arıyorum. Eğer fırsat veya şu seçenek çok daha iyi şeklinde bir öneriniz olursa bütçemi biraz daha arttırabilirim. Herkese şimdiden teşekkürler.