Neler Yeni

Linkteki laptop u alıyorum nasıl sizce?

DryTek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Yıldız
Bütçe
18.500
Herkese merhaba, linkteki laptop u alıyorum bütçen max 18.5. Yazılımcıyım ve oynadığım oyun sadece dota 2 arada basit simülatör ve ufak tefek strateji oyunları oluyor. Şarj süresi ve taşınabilirlik benim için oldukça önemli. Sizce linkteki laptop iyi mi yoksa başka bir öneriniz var mı bu bant için?

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,652
İsim
Fatih
Kullanan biri pilinin günlük kullanımda 9 saat götürdüğünü söylemişti. Cihaz gayet güzel bir tasarıma sahip, ince ve hafif. Alınır.

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha drv
yazılımda ne tarafa yönelmeyi düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

pil ve taşıma olarak gayet iyi fakat sizi işlemci olarak biraz geri planda bırakabilir

DryTek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

pil ve taşıma olarak gayet iyi fakat sizi işlemci olarak biraz geri planda bırakabilir
Çalışıyorum. Back-end developer'ım.

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha drv
Hocam tam bilgili değilim. Fakat bu işler için ekran kartı daha ön olandaysa laptop fena değil.( Laptop aslında bütçe Etrafinda kötü bir donanıma sahip. Fakat küçük ekrana sahip olması daha tasinanabilir ve daha uzun bir pil ömrü verdigi için fena degil diyebilirim).
Ama sanırım sizin iş için islemci daha ön planda. Bu işlemcide fena değil fakat 12. Nesil intel serilerine ya da amd seriisnde 6. Nesillere bakmanizi oneririm.

TİTAN.

80+ Platinum
Hocam tam bilgili değilim. Fakat bu işler için ekran kartı daha ön olandaysa laptop fena değil.( Laptop aslında bütçe Etrafinda kötü bir donanıma sahip. Fakat küçük ekrana sahip olması daha tasinanabilir ve daha uzun bir pil ömrü verdigi için fena degil diyebilirim).
Ama sanırım sizin iş için islemci daha ön planda. Bu işlemcide fena değil fakat 12. Nesil intel serilerine ya da amd seriisnde 6. Nesillere bakmanizi oneririm.
Kesinlikle işlemci ön planda olmalı ama buda küçük ve esnetik duruyor

DryTek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emre Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hocam model önerebilir misiniz? Bütçe aşımı da olabilir.

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha drv
https://www.akakce.com/laptop-noteb...ni-uzay-grisi-16-512gb-fiyati,1954070104.html
hocam bu tarz laptoplar var. işlemci içindeki ekran kartı ne kadar yeterli olur bilmiyorum. araştırırsanız güzel bir tercih olabilir.

https://www.akakce.com/laptop-noteb...x3050ti-16-1-fhd-144hz-fiyati,1998504036.html bu laptop ekran kartı bakımından önceki attığımdan çok daha iyi. fakat işlemci olarak attığımdan daha düşük. ağırlık olarak daha ağır ve pil süresi olarak daha az oldğunu tahmin ediyorum. Bende yazılımcıyım fakat biraz daha ağır olması veya pil süresinin daha kısıtlı olmasına rağmen victus serisini tercih ettim. burda durum size bağlı. benim için oyun biraz ön planda olduğu için bu tür oyun laptoplarına yöneldim. Ekstra olarak şunu da belirtmem lazımki victus serisinin pil ömrü de diğer oyuncu laptoplarına oranla daha uzun dayanır(5-6 saat)

aynı özellikler asus da var. fakat pil ömrü nasıldır bilmiyorum

aynı özellikler asus da var. fakat pil ömrü nasıldır bilmiyorum

Son düzenleme:

tahaa1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
taha drv
pil ömrüde istiyorsaniz değer, işlemci idare eder güçte.
hocam işlemcinin idare eder güçte olmaması lazım işte. Bu fiyata çok daha iyi işlemci alabiliyorken sırf pil ömrü ve daha hafif olmasına bence değmez

Ege Hanedar

80+ Bronze
hocam işlemcinin idare eder güçte olmaması lazım işte. Bu fiyata çok daha iyi işlemci alabiliyorken sırf pil ömrü ve daha hafif olmasına bence değmez
yazılımcıyım demiş 5800hs işini görür,daha agır ve daha az pil ömrü sunan cihaz almaya ihtiyac var mı peki? buna senin karar vermen değilde alacak olan kişinin karar vermesi gerekiyor.

Top Bottom