Arama sonuçları: *

1. Rexion

PS5&PC Aux Kablosu ile Ses Aktarımında Yaşanan Parazit Sorun

Ps5'de oynadığım oyunun sesini bilgisayara bağlı kulaklıktan almak için; PS5 konsolumun ses çıkışını, bağlı olduğu monitörün 3.5 mm AUX çıkışı üzerinden bir kablo aracılığıyla bilgisayarımdaki Line-In (Giriş) portuna bağladım. Aşağıdaki arayüzden de bu cihazı dinle diyerek amacım ulaştım ama bir...
  2. Rexion

EA FC 26 Hangi Platformdan Alınmalı?

Hocam pcdeki 144hz, ps5deki 60hzden daha akıcı olduğu için konuyu açtım, tabii ki artık sene sonu olduğundan dolayı serverlar da boş. Onun da etkisi vardır mutlaka. Ondan dolayı bir kararsızlık hakim :D
  3. Rexion

EA FC 26 Hangi Platformdan Alınmalı?

Arkadaşlar ben 2 senedir fifayı pcden oynuyordum. Bu sene ps5 alma imkânım oldu. O yüzden hangi platforma almalıyım oyunu daha tam karar veremedim. Ps5'e alsam dahi monitör ile oynayacağım. Sıkıntı da burda başlıyor. Ps5 max 60fps destekliyor. Pc'de de oyun her zaman stabil olmuyor ps5'deki gibi...
  4. Rexion

Ps5 ve Pc'in Sesini Tek Kulaklıktan Almak

Arkadaşlar kendi sorunumu nasıl çözdüğümü anlatayım, belki işinize yarar. JBL kulaklığımı mikrofonu bozulduğu için iade ettim yerine Corsair HS80 aldım. Ps5'i HDMI, Pc'i DP ile monitörüme bağladım. Ardından Remote Play uygulamasını yükledim ve Pc'mi Ps5'ime bağladım. Tabii ki görünü kalitesi...
  5. Rexion

Bilgisayar için EQ Rehber Uygulaması Önerisi

Arkadaşlar Corsair HS80 usb kullanıyorum. Wireless olan hali için iCue uygulamasında Soundid diye bir seçenek var. Kulağınıza uygun eq yapmanıza yardım ediyor. Kablolu için bu seçeneği sunmamışlar maalesef. Aynı işlevi görecek uygulama öneriniz var mı? Squiglink sitesini buldum ama karışık...
  6. Rexion

Corsair HS80 Dolby Nasıl Kapatılır?

Soundid ile kendime özgü eq ayarı bulacaktım aslında ama galiba o seçenek sadece wirelessda varmış. Müsait bi zamanınızda eq ayarınızı atabilir misiniz?
  7. Rexion

Sağ olun hocam, keşke değişim yapmak için bir kısayol olsaydı. Peki fps oyunlarında veya normal kullanımda dolby kapalı mı olmalı sizce?
  8. Rexion

Arkadaşlar merhaba sorum şu; Ben fps oyunlarında dolby özelliğini kullanmak istemiyorum. Bunu kapatmam için illa ses denetim masasından uzamsal ses biçimini "kapalı" olarak değiştirmem mi gerekir, yoksa 2. resimdeki gibi "Surround Virtualizeri"i kapaığımda Dolby kapanmış mı olur? Bana Surroun'u...
  9. Rexion

Pc ve Ps5'de Eş Zamanlı Çalışan Wireless Kulaklık Önerisi

Ps5'den Fifa oynarken Pc'den de discord üzerinden arkadaşlarımla konuşacağım için 2 cihazın sesini de kesintisiz ve gecikmesiz olarak tek kulaklıktan alabilmek istiyorum. Kulaklık kablosuz olsun istiyorum ve mikrofonun başarılı olması benim için önemli. Tabii ki iyi bir ses performansı da...
  10. Rexion

Öneri Hikayeli oyun önerisi

Rdr 2 bana göre en iyi oyundur ama açılış sekansı yavaş gelebilr sizin için. Belki ondan önce birkaç oyun bitirmek daha iyi olabilir.
  11. Rexion

Bence her türün en iyi oyunlarına bakın, zaten az çok görürsünüz etraftan. howlongtobeat sitesinden oyunların kaç saatte bittiğine bakabiliyorsunuz. Kendi türünde popüler olan ve 10-15 saati geçmeyecek oyunları test ederek başlayabilirsiniz. Bu arada piyasada bir sürü açık dünya oyunu var ve...
  12. Rexion

Bluetooth ile değil wireless dongle ile bağlanılıyor kulaklık. Bir fark olur mu bilmiyorum, dediğim gibi yeni edindim ps5i
  13. Rexion

Yeni bir oyuncu için bence Detroit Become Human çok iyi. En azından benim ilk oynadığım oyunlardandı. Sıkça ara sahne izlemek seni sıkmıyorsa ( aslında oyunda daha çok sahne izliyorsun, interaktif film tarzında bir oyun çünkü) her seçiminin bir şeylere yol açıyor olması ve karar verirken...
  14. Rexion

Hocam tam ne sordunuz anlamadım ama cihaz ps5 destekli olarak gözüküyor. Ürün elime ulaştığında bozuk olduğu için değişim talep ettim, Ps5 ondan sonra elime ulaştı, test edemedim yani.
  15. Rexion

Sağ olun hocam, biraz pahalıymış. Bu ürünler genelde bu fiyatta mı yoksa daha uygunu var mıdır? Bir de yapay zekaya sorduğumda mixerlerde usb dongle çalışmaz diyordu. Doğruluğu var mıdır? Bluetoothlu ya da kablolu bir kulaklık mı kullanmalıyım?
  16. Rexion

Başlık yeterince açık oldu mu bilmiyorum, başka nasıl anlatabilirim bulamadım kusura bakmayın. Sorum şu; Playstation'da Ea FC oynarken aynı zamanda da PC ile Discord, Spotfy kullanmak istiyorum. Kulaklığım JBL Quantum 350. Bildiğim kadarıyla çift cihaz desteği yok, kablolu olarak da kullanmak...
  17. Rexion

4000-5000 TL Wireless Kulaklık Önerisi

Şuan ki kulaklığim Logitech g432 ve bozuldu. Daha önce de bozulmuştu ve garantiden tertemiz yenisini göndermişlerdi sağ olsunlar. Ben de almışken wireless, kablosuz almak istiyorum. Benim için önemli olan şeyler: Artık fps oyunu çok oynamıyorum, oynarsam daha çok eğlence oyunları ama fps...
  18. Rexion

Ekranda Oluşan Anlık Yatay Çizgiler (Tahmini Yırtılma)

Sistem boştayken de oyundayken de şu şekilde ince çizgiler çıkıyor. Video atma seçeneği yok herhalde o yüzden bu şekilde atabildim. Çok anlık oluyor, bazen tek bir tane bazen 3-4 tane aynanda çıkıyor. NVIDIA üzerinden kayıt aldığım zaman gözükmüyor. Yan monitörde de daha denk gelmedim olduğuna...
  19. Rexion

VALORANT SİNYALLER GÖZÜKMÜYOR

Güncelleme ile değişti o sistem maalesef
  20. Rexion

Windows Fotoğraflar Uygulaması İle Video Kırpınca Oluşan Renk Solması

Konu başlığında belirttiğim gibi, NVIDIA App üzerinden son 1 dakikayı kaydetme özelliği ile aldığım klipleri kırpmak istediğimde, aşağıdaki görseldeki gibi bir renk solması oluyor. Sorunu çözemedim.
Geri