Arama sonuçları: *

1. Alex Mason

Iphone telefon kaplıyken sıfırlayabilir miyim?

telefonu satmaya çalışmıyorum hocam yeni telefona geçiceğim diğer telefon çalışmıyor olsa bile veriler silinsin istiyorum
  2. Alex Mason

Iphone telefon kaplıyken sıfırlayabilir miyim?

Selam dostlar iyi forumlar iphone X kullanıyorum fakat yıllar boyu kullanmamın üzerine telefon artık şarj olmuyor. Önceki günlerde en azından açılıp şarjda saatlerce durmasına rağmen şarjı maks 2-3 artıyordu fakat dün telefon kapandı ve yaklaşık 20 saattir şarjda olmasına rağmen açılmadı...
  3. Alex Mason

Xbox series X mı? Playstation 5 mi? Xbox series S mi?

Dostum aktif olarak Ps5 kullanıyorum ve sana şunları demeliyim Ps5 i ilk aldığında Playstation sana zaten Ps Exclusive diye bir paket veriyor bunun içinde god of war ve birkaç tane oyun veriyor internetten bakabilirsin (Bu paketi vermesi için ps plus alman lazım mı tam hatırlamıyorum ama gerek...
  4. Alex Mason

25.000 ₺ Laptop Önerisi

Apple değilde daha çok iyi ekran kartlı laptoplar lazım
  5. Alex Mason

25.000 ₺ Laptop Önerisi

dostlar 20-25K civarında laptop önerir misiniz ? birkaç bin TL bütçe yükselebilir Masaüstü istemiyorum 🙂
  6. Alex Mason

Sea of Thieves Almayı Düşünüyorum

Sıkılırsın
  7. Alex Mason

İnternetim Hiçbir Yere Bağlanmıyor !

https://forum.donanimarsivi.com/attachments/image-jpg.313349/ hangi kabloyu çekiyim modemi ve fiber kablosunun girdiği şeyi kapattım.
  8. Alex Mason

Fiber kablosunun girdiği kutu var ama hangi kabloyu çıkarıyım ? Fiber mi ?
  9. Alex Mason

Dostlar Turkcell kullanıyorum internetimde bir sorun neredeyse hiç bir siteye giremiyorum, oyun sunucularına bağlanmıyor Binance girmeye çalışıyorum hata veriyor neredeyse tüm yabancı sitelerde hata veriyor gta 5 oynarken social club a bağlanmıyor online giremiyorum diğer oyunlarda gine sunucuya...
  10. Alex Mason

R6S Hangi Operatörü Açmalıyım?

Benim main karakterim diyebilirim oldukça iyi karakter bence silahıda baya iyi
  11. Alex Mason

R6S Hangi Operatörü Açmalıyım?

Clash alma bence neredeyse bütün maçlarda banlıyorlar
  12. Alex Mason

STEAMDE KURUN SABİT OLDUGU OYUNLAR

Çok iyi anlatmışsın çoğu kişi steam'in 2 tl den sabit aldığını sanıyor öyle bir şey yok arkadaşlar
  13. Alex Mason

Call of duty advanced warfare alınır mı ?

Hikayesi o kadar güzel değil.
  14. Alex Mason

Cod black ops 2 neden yama yok

Mete Özbey'in videolarında Türkçe yama var.
  15. Alex Mason

5000-6000 ₺ Laptop Önerisi

Bu bütçe bandında en iyileri bu attıklarınız mı ?
  16. Alex Mason

5000-6000 ₺ Laptop Önerisi

Arada oyun oynıcağı Lol felan rahat kaldıran Laptop Önerisi lazım öneriler bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
  17. Alex Mason

en hızlı torrent indirici nedir sınırlaması olmayan?

Bende bunu kastetmiştim
  18. Alex Mason

CS:GO Rüyalar ve Kâbuslar Atölye Yarışması Duyurusu

Bu olay olay başlıyalı kaç gün oldu bide steam sayfasını copy paste yapmışsın.
  19. Alex Mason

en hızlı torrent indirici nedir sınırlaması olmayan?

Speedtest te 100 Mbps çıkıyorsa zaten Steam'den felan da 12 Mb/s ile indirirsin dikkat et ikisinin birimi farklı 100 Mb/s ile indiremezsin.
Top Bottom