Dostum bu tamamen kişinin oynayış zevkine ve isteğine bağlı. Ben 10k ya Maestro almıştım. Hoşuma da gitmişti az çok. Ama senin hoşuna gider, gitmez bilemem. Böyle durumda ne yap biliyor musun?10000 Oyun Param var adını bilmiyorum sarı olanlar işte.
Temel 1000'lik operatörler ve 1. - 2. yıl operatörlerinini hepsi elimde var.
Eğer açılmaya değicek operatör yok ise en iyi hangisine para biriktirmeliyim?
Baktım.Dostum bu tamamen kişinin oynayış zevkine ve isteğine bağlı. Ben 10k ya Maestro almıştım. Hoşuma da gitmişti az çok. Ama senin hoşuna gider, gitmez bilemem. Böyle durumda ne yap biliyor musun?
Aç YouTube'dan bütün operatörlere bak. Hangisinin özelliği hoşuna giderse onu al.
Bir de Glaz oynamak eğlenceli geliyor.Dostum bu tamamen kişinin oynayış zevkine ve isteğine bağlı. Ben 10k ya Maestro almıştım. Hoşuma da gitmişti az çok. Ama senin hoşuna gider, gitmez bilemem. Böyle durumda ne yap biliyor musun?
Aç YouTube'dan bütün operatörlere bak. Hangisinin özelliği hoşuna giderse onu al.
Clash alma bence neredeyse bütün maçlarda banlıyorlarBaktım.
Clash iyi gibi geldi çünkü elektrik veriyor ve kalkanlı
Ama işte zar zor birikti.
Bir öneri versen ne olurdu peki parasına değen?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de Glaz oynamak eğlenceli geliyor.
Çünkü herkes smok arkasında duruyor far görmüş tavşan gibi ben de avlıyorum.
Atak için Hibana ve Jackal kesinlikle bulunmalı10000 Oyun Param var adını bilmiyorum sarı olanlar işte.
bak tekrarliyorum hocam.
1000'likler , 1. yıl ve 2. yıl operatörlerinini hepsi açık dediklerin hep açık.
Benim main karakterim diyebilirim oldukça iyi karakter bence silahıda baya iyiAklımda mozie var o nasıldır?
Eskiden saldırıda hiç zevk almıyordum sonra ace oynamaya başladım ve oyun zevkim en az 3 katına çıktı sizede öneririm10000 Oyun Param var adını bilmiyorum sarı olanlar işte.