Arama sonuçları: *

• Users: İzo4
  • Order by date
  1. İ

İşlemci macunu fana yapıştı çıkmıyor

Arkadaslar fan islemci ustunde hicbir sorun yok macun bulasmadi bir yere ama 2 hafta o şekilde kalacak sıkıntı olur mu
  2. İ

İşlemci macunu fana yapıştı çıkmıyor

merhaba ben bilgisayar birleştirmeye basladim ancak hata yapmaktan korktum ve bıraktım ancak islemci üzerindeki macun fana yapıştı ve fan çıkmıyor islemci üzerinden oyle bıraksam 1 2 hafta kadar problem olur mu acaba
  3. İ

Sistemim Güzel Mi?

500 tl ye önerebileceğin bir ssd var mı acaba
  4. İ

Sistemim Güzel Mi?

İtopyadan bugün aldım anakart ssd ve rami iptal edebilme şansım var edeyim mi
  5. İ

Sistemim Güzel Mi?

Hiç mi güzel çıkma ihtimali yok be reis :((( 1592690679 Çok fazla arıza çıkartır mı yani çok kötü mü
  6. İ

Sistemim Güzel Mi?

Ne olabilir ki ? :(((
  7. İ

Sistemim Güzel Mi?

SSD neden sıkıntılı böyle dediniz beni korkuttunuz
  8. İ

Sistemim Güzel Mi?

Arkadaşlar merhaba bir sistem toplamaya başladım ve bazılarını aldım size de sormak istiyorum sistemim sizce nasıl? İşlemci: AMD Ryzen 5 3600. Ekran kartı: MSI RTX 2060 Gaming Z (alındı) Anakart: ASUS TUF B450 PRO GAMING (alındı) RAM: XPG D30 8x2 3000 MHz CL16 (alındı) SSD: Adata SU630 480GB...
  9. İ

THERMALTAKE Versa j24 alınır mı?

Arkadaşlar hazır sistem alacağım başka kasa seçeneğim yok ancak kasa hakkında pek bir bilgim de yok kullanan veya hakkında yorum yapabilecek arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum. Kasa...
Top Bottom