- Konu Sahibi Konu Sahibi
İtopyadan bugün aldım anakart ssd ve rami iptal edebilme şansım var edeyim miParti üretimlerine bağlı ama %90 80 sorunlu
İtopyadan bugün aldım anakart ssd ve rami iptal edebilme şansım var edeyim miParti üretimlerine bağlı ama %90 80 sorunlu
2060 bir tık daha üstün + RTX - Yazılım çeşitliliği ve stabilitesi gibi avantajı var.aga beee kronik sorunlu SSD almışşın digerleri güzel gözüküyor belki 2060 yerine 5600 xt olabilirdi RAM 3200 olabilirdi (bunlar cok yüksek eksikler değil ama SSD![]()
SSD Yİ iptal edin yeterliİtopyadan bugün aldım anakart SSD ve rami iptal edebilme şansım var edeyim mi
SSD yi iptal et ram iptal etmesende olur sorunlu bir ram değil sadece 3200mhz alabilirdin denmiş.SSD neden sıkıntılı böyle dediniz beni korkuttunuz
500 tl ye önerebileceğin bir ssd var mı acabaSSD Yİ iptal edin yeterli
256gb m2 al ,sonra kelersin ama m2 şart bence500 TL ye önerebileceğin bir SSD var mı acaba
617 Liraya Samsung 860 Evo 500GB modelini almanı öneririm üstüne koyabiliyorsan kesinlikle almalısın.Maksimum 500 dersen 250gb alırdım ben olsam.500 TL ye önerebileceğin bir SSD var mı acaba