Arama sonuçları: *

1. D

Yardım MSI Pro B850m-A Wifi Pz mi NZXT N7 B850 mi?

çok saçma apayrı iki kart, elinizdeki yeni nesil arkadan konnektör tipini destekliyor ve mAtx ama nzxt atx formatında daha büyük kasa ister, ama kasanız full towersa mAtx garip durabilir. msi ın wifi ve ethernet bağlantısı daha gelişmiş, nzxt nin üstün olduğu tek konu fazları, kullandığınız...
  2. D

Parçalar Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var.

denizden çıkanı yeme hesabı önünüze ne gelirse alıp takın bence
  3. D

Kendim Bir Masaüstü Sistemi Hazırladım Sizce Bu Sistem Nasıl?

giriş seviyesi ile verdiği performans arasındaki bağlantıyı kaçırıyorsun, o zaman 9070xt ile 5060ti ı aynı kefeye atarsın o da 1440p kartı :) olay bireysel performansları değil karşılaştıkları farklar, 5090 en üst seviyedir(flagship diyen de var) 5070ti ile 9070xt high ile high end arasına...
  4. D

Bu Sistem Alınır mı Bu Fiyata Sizce ?

bu paraya bu olur gibi kral anca, bence 40k ya ddr5 giriş tipi sistem fena değil
  5. D

Frame Gen Açıkken Ghosting Oluşuyor Yardım !

bence yapabileceğin en temiz kurulumu yapmışsın, sorunun senden kaynaklı olduğunu düşünmemekteyim. hiç frame gen açmadım ama geçtiğim aylarda izlediğim bir ltt videosunda frame gen in çok da matah bir şey olmadığını gördüm nedense, belkide lossless scaling di ama hud ve cross gibi detaylarda...
  6. D

evet 5060ti giriş seviyesi 5070-9070 orta olur
  7. D

Ddr5 veya Dd4 Arasında Nası Farklar Var Oyunlarda Nası Etkı Eder

bu iki karttan bir tanesini tercih ederken xess veya dlss den ziyade direkt fiyatına bakarak alırım, hemen hemen aynı performansı veriyor olsalar da( ki 5060 ın sürücüler doğrultusunda daha stabil bir %1 ve %0.1 değerleri verdiğini bilmekteyim) bu kartların performansının öyle yapay zeka...
  8. D

ne alaka yahu optiscaler aynı şeyi veriyor sana
  9. D

Çözüldü✓ Sistem Fiyatı İyi Midir? Yardım

yahu anakart markası hariç hiçbir parçanın modeli yok :D almayın şu adamdan
  10. D

Msi Mpg A1000gs Pcie Kablo Lazım

kabloları mümkünse karıştırmayın, sonra başınız ağrır
  11. D

kimler diyormuş merak ettim, bizimkinden farklı xess kullanıyorlar sanırım
  12. D

Kasa Fanları Bir Anda Dönmeyi Bıraktı

cpu fanları dahil mi? hepsinin aynı anda gitmiş olması garip, acaba dalgalanmadan ötürü yanmış olabilirler mi? fanhub kullanıyorsan kablo temassızlığı olabilir, biraz kabloların şemasını anlatırsan iyi olur ne nereye bağlı gibi
  13. D

"5060ti seçtim ki sistem uzun ömürlü olsun" ... ah be kardeşim, giriş seviye sistem nasıl uzun ömürlü olacak
  14. D

nerenin türkçesi bu bilmiyorum ama kafalar baya bi uçuk, xess makina öğrenmesi ile birlikte geldiğinden fena değil ama şuanda dlss in yanına yaklaşamıyor. belki birkaç oyunda "birkaç" başa baş gidebilirler
  15. D

Yardım Nzxt C750 Bronze Mu ? Raijintek Cratos Lite 850w Gold ?

Raijintek japon kapasitörlü, 100w fazladan veriyor gold a çıkartarak. ayrıca sanırım 12 lik kabloyu geleneksel şekilde 2 ye ayıran kablosu da var ben 9070 xt li sistemde o şekilde kullanıyorum. msi mpg a850g olması lazım
  16. D

9070xt Nitro+ Gta5 63fps

oyun esnasında gpu, ram, cpu gibi donanımların kullanım yüzdesi ve sıcaklık dereceleri gibi kritik değerleri gözlemleyip bildirirseniz daha doğru olur. bu şekilde hiçbir türlü bulamayız
  17. D

Öneri Sınırsız Bütçeli Kasa Önerisi

hehehe, evet onu kutusundan açıp kasaya sığmadığında anladım zaten aralarında çok performans farkı olmadığını biliyorum. ama birçok nedenden ötürü istiyorum ne yapayım
  18. D

Öneri Sınırsız Bütçeli Kasa Önerisi

açık söylemem gerekirse ucuz plastik izlenimi bırakıyor bende, zaten akvaryum kasalara çok ısınamadım orası ayrı. hyperion a eskiden beri hayranım ama 2 3 yıl oldu çıkalı. bu sene yenisini çıkarsalar ben aldıktan sonra ağlarım yeminle
  19. D

Çözüldü✓ 16 Pro Cızırtı Sorunu

sorun sadece hoperlör kullanımındayken gerçekleşiyorsa yazılıma değilde donanıma bakın, montajı doğru olmayabilir veya su kaçmış olabilir
  20. D

Öneri Bu Laptop Alınır mı?

gpu su 65watt bu laptopun, verimini daha iyi alabilemk adına 100watt üstü 4060 lara bakmanız daha doğru olur
Geri