Raijintek japon kapasitörlü, 100w fazladan veriyor gold a çıkartarak. ayrıca sanırım 12 lik kabloyu geleneksel şekilde 2 ye ayıran kablosu da var ben 9070...
oyun esnasında gpu, ram, cpu gibi donanımların kullanım yüzdesi ve sıcaklık dereceleri gibi kritik değerleri gözlemleyip bildirirseniz daha doğru olur. bu...
hehehe, evet onu kutusundan açıp kasaya sığmadığında anladım zaten aralarında çok performans farkı olmadığını biliyorum. ama birçok nedenden ötürü istiyorum...
açık söylemem gerekirse ucuz plastik izlenimi bırakıyor bende, zaten akvaryum kasalara çok ısınamadım orası ayrı. hyperion a eskiden beri hayranım ama 2 3...
zaten mesai aralarında gemini ve gpt arasında gidip geliyordum ağırlıklı olarak. bunu ve fractal design önerip durdular ancak fractal design akakçede direkt...
Vaaaay, günlerdir bakıp yokluyorum, ya yeni girildi yada kör gözümle bakıyorum :D değerlendireceğim hocam, başka bir seçenek çıkmaz ise birkaç gün sonra...
Selamlar, elimde Arctic'ten lf 3 Pro 420 var, elimdeki kasa ile montajında birkaç konudan fedakarlık etmek durumunda kalıyorum, halihazırda renkten ötürü...
şahsen windowstayken kulaklığın ses ayarlarını yönetmek için kendimden bezdirmişti, habire güncelleme gelip üstüne birde sistemi reboot a zorlaması da...