çok saçma apayrı iki kart, elinizdeki yeni nesil arkadan konnektör tipini destekliyor ve mAtx ama nzxt atx formatında daha büyük kasa ister, ama kasanız...
giriş seviyesi ile verdiği performans arasındaki bağlantıyı kaçırıyorsun, o zaman 9070xt ile 5060ti ı aynı kefeye atarsın o da 1440p kartı :) olay bireysel...
bence yapabileceğin en temiz kurulumu yapmışsın, sorunun senden kaynaklı olduğunu düşünmemekteyim. hiç frame gen açmadım ama geçtiğim aylarda izlediğim bir...
Evet, bunu izah edemiyorum genelde. B580 12 bin ve 5060 8G 17 bin. %50 farktan bahsediyouz. Ancak hala gelip burada gelip; o mu iyi, bu mu iyi; şu %3 iyi...
bu iki karttan bir tanesini tercih ederken xess veya dlss den ziyade direkt fiyatına bakarak alırım, hemen hemen aynı performansı veriyor olsalar da( ki...
cpu fanları dahil mi? hepsinin aynı anda gitmiş olması garip, acaba dalgalanmadan ötürü yanmış olabilirler mi? fanhub kullanıyorsan kablo temassızlığı...
nerenin türkçesi bu bilmiyorum ama kafalar baya bi uçuk, xess makina öğrenmesi ile birlikte geldiğinden fena değil ama şuanda dlss in yanına yaklaşamıyor...