Arama sonuçları: *

1. A

Kitap önerisi ?

Tarık Buğranın-KÜÇÜK AĞA Oğuz Atay-Tehlikeli Oyunlar Halide Edip Adıvar-Sinekli Bakkal John Flanagan-Gölgelerin Efendisi Bu son önerdiğim kitap Yüzüklerin Efendisi veya Hary Potter tarzında kitap seviyorsan denemelisin hoşuna gidebilir.:):) 1595866900 Birde 11.22.63 diye bir kitap var.Bu...
  2. A

xeon x3440 darboğaz

Donanım arşivinin youtube videosunda 4.0Ghz OC ile RX 580 kullanıyordu.Ama iyi bir soğutma lazım.P55 model bir anakartın varsa kule tipi bir soğutma ile 4.0GHZ OC ye direk çıkabilirsin.Ancak anakartın H55 model anakartın faz bobinleri ve işlemcinin etrafındaki mosfetlere pasif soğutma yapman...
  3. A

400W PSU YETERLİ Mİ ?

PSU nun markasını modeli yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.😅PSU yu şimdilik değiştirmek istemiyorum ssd den sonra filan alırım diyodum. İşlemciyide 3.6mhz frekansında oc yapsam şuanda kullandığım güç kaynağı sıkıntı yaratır mı ? 1595678047 Elimde bu vardı.Önerilere bakılırsa güç kaynağını...
  4. A

400W PSU YETERLİ Mİ ?

SNO SNOPY ATX 400W
  5. A

400W PSU YETERLİ Mİ ?

Şuanda kullandığım sistem; İşlemcim x3440 Ekran kartım rx 460 2gb Ramlerim 4x2 8gb 1333mhz Psu Snpoy atx 400w Ben bu sisteme aşağıda linkini attıgım fanı,bir kaç gün sonrada ssd ve ram almayı düşünüyorum PSU yetersiz kalır mı...
  6. A

H55 Anakart RAM SLOTLARI

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-h55-ud3h_13#kf 1595079118 Kanka valla sevindim teşşekürler.
  7. A

H55 Anakart RAM SLOTLARI

Bir kaç gün önce aliexpress'den gigabyte ga-h55-ud3h isimli anakart elime ulaştı.Ben ilk kez 4 ram slotlu bir anakart aldım ve bu slotlardan 2 tanesi galiba bozuk.Ben bu slotları şuanda 2x4 8gb 1333MHZ olarak kullanıyorum.Soruma gelicek olursam; 1-Bozuk olan ram slotlarım için yapabiliceğim...
  8. A

Aliexpress den anakart siparişinde nelere dikkat etmek gerekir ?

Arkadaşlar merhaba aliexpress den 1156 anakart siparişi vericem.Nelere dikkat etmem gerekir?Özellikle gümrük ile ilgili hiç bir bilgim yok yardımcı olurmusunuz?
Top Bottom