400W PSU YETERLİ Mİ ?

Reaksiyon skoru
1
Şuanda kullandığım sistem;
İşlemcim x3440
Ekran kartım rx 460 2gb
Ramlerim 4x2 8gb 1333mhz
Psu Snpoy atx 400w
Ben bu sisteme aşağıda linkini attıgım fanı,bir kaç gün sonrada ssd ve ram almayı düşünüyorum PSU yetersiz kalır mı?

Son düzenleme:
PSU modeli ne?

Attığın linke tıklayınca bir yere yönlendirmiyor.

300W da yeter diye düşünüyorum.

PSU nun markasını modeli yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.😅PSU yu şimdilik değiştirmek istemiyorum ssd den sonra filan alırım diyodum.
İşlemciyide 3.6mhz frekansında oc yapsam şuanda kullandığım güç kaynağı sıkıntı yaratır mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Almayın o güç kaynağını, bilindik kaliteli markalara yönelin.
Elimde bu vardı.Önerilere bakılırsa güç kaynağını sistemin uzun ömürlü olması için değiştirmeliyim.:):)

Attığın linke tıklayınca bir yere yönlendirmiyor.

İlerde rx 580 e geçmeyi düşünüyorum buna göre güç kaynağı önerirseniz sevinirim.Genelde Rampege in güç kaynakları ucuz rampage in güç kaynakları niye kötüleniyor ?

Son düzenleme:
İlerde rx 580 e geçmeyi düşünüyorum buna göre güç kaynağı önerirseniz sevinirim.Genelde Rampege in güç kaynakları ucuz rampage in güç kaynakları niye kötüleniyor ?
Rampage gibi markaların çoğu kalitesiz kapasitörler kullanıyorlar. Kullandıkları malzemeler kalitesiz zaten bu markaların asıl işi PSU üretmek değil. PSU ucuz diyerek alınacak bir bileşen değil bütün sistemi etkileyen bir bileşen.

FSP yada Sharkoon seçebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,702
Üyeler
190,791
Son üye
mertbeyvip
Geri