Arama sonuçları: *

1. M

❌İndirim Bitti! Apple iPhone 16e 128gb Siyah 42.558

Saygı duyuyorum hocam. Zaten iyi demediniz bende. İyi demedim ikiside kötü. Tabii iyi yanları var kolaylaştırdığı vs ben suannki optimizasyon konusunda dedim hem performans hem pil iki markasından amirali eskisi kadar iyi değil aynı telefon olsa bile. İos 27den beklentim var. 14eylülde gelsin...
  2. M

İki osta çöp bence. Sende bi fanboyluk var gibi hocam. Samsung tarafında %90 internet bağlantısı gereksede coğu özelliği offline kullanılabiliyor. İkiside gelişebilir benim lehime sonuçta. İki osuda sevmiyorum ios 26 tırt 27 gelse bir an önce 18de drain yoktu bunda var. Samsungda aynı yine...
  3. M

Çift cihaz kullanıyorum 2 cihazımda amiral gemisi s25u ve 16pro Biri kişisel diğeri iş telefonum. Evet ios daha rahat sebebi geliştiriciye daha fazla tool ve veri sunuyor bu yüzden appler daha iyi. Fakat sizin bahsettiğiniz %90 ihtimal meta uygulamaları. Meta bilerek optimize etmiyor android...
  4. M

Geforce Now Sizce Mantıklımı

Haftalık aylık sınır var gereksiz. Biriktir 2. El olsa bile pc al. Ayrıca 100 mb 200 mb yetmiyor. 1gigabit sağlam anca lagsız
  5. M

Wraith Esports Değişim Yapmadı

Geçmiş olsun, Wraith bu konuda çöp. Sadece Türkiye'ye ürün getirmeleri iyi. Sorsan bu konuda 1 ay önce adım atacaklarını açıkladılar X'te. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur eğer kabul etmezlerse.
  6. M

🔥İndirim İstanbul-Paris Uçak Bileti 1412₺!

Firma güven vermedi uçuş kalitesi olarak sadece isme baktım araştıran bilen var mı?
  7. M

Bu Zamanda Tuşlu Telefon Alınır mı?

Yani anlaşılır bir şey :( senin için kötü olmuş çevresel faktörler tamamen şans... Yinede dediğim gibi evde geçirebileceğin aktiviteler var. Ayrıca bence senin amacın sadece doomscrollingden kurtulmak. Shorts ve reels izleme olabildiğince. Bunu Bi anda izlemeyeceğim diyerek kendini boşa yorma...
  8. M

Bir ortam yaratabilirsen arkadaşlarla takılmak vs vs En basit ve coğu kişinin yapabileceği şeyler örnek vereyim tabii yaşadığın yerede bağlı ama Plaja gidip arklarla yüzmek voleybol ve futbol oynamak. Sinemaya gitmek İlla arkadaşada gerek yok kendin zaman geöirebilecek hobiler elde...
  9. M

Tuşlu telefon alsan çözüm olacak mı sence? Beynin dopamin arıyor ve sen kendine engel olamıyorsun sadece kaçamak bir cevap bu. Günlük aktiviteni arttırıp ekrandan uzaklaşman yetiyor. Tuşluya geçersen bi ihtimal işini görür ama çevrem ve gözlemlediğim insanların %95i böyle genelde
  10. M

🔥İndirim Grundig Gpdh 9554 Çamaşır Kurutma Makinesi 17152₺

Kaliteli marka. Modelde iş görür
  11. M

Asus Zenbook Isınma Sorunu

Değerler o laptop için normal. İade ettinde h cpu veya hx alsan yine ısınacak ki? Performanstan ödün vererek daha dengeli ve pil odaklı laptoplara bakman gerek ısınmaması için. Forumda konu açabilirsin
  12. M

Fast Food Yiyerek Zayıflanır mı

Ahmetin dediği gibi Yapılan planlamaları biraz daha düzenle kendince ai porsiyon konusunda hata yapmaya aşırı meyilli. Gerekirse forumdan yardım al. Topluluklar bu yüzden var zaten Fakat konuyla alakasız senin amacın muhtemelen en son yazdığın yazıya göre zaten kilo vermek. O halde fast foodu...
  13. M

Fast Food Yiyerek Zayıflanır mı

Evet ama Bazal metabolizma hızın, kas kütlen ve biraz genetik şansa ihtiyacın var. Eğer sadece zurna yiyip yatarım falansa çok bekleme. Kas kütlesini arttırman lazım ki bazal metabolizma da doğru oranda artsın. Ayrıca 10 dk yaptığın egzersizi ekstra 2.5 kat yapman gerekir. Sağlıklı bir yol...
  14. M

Yarın İlk Sürüş Dersim Var Tavsiyleriniz Neler.

Manuelse ve deneyimin yoksa tamamen soğuk kanlı kalacaksın. İstop etmemen en önemli şey. Gerekirse birkaç milisaniye daha debriyaja bas emin olmadığın sürece. Gerisi zaten hocanın dinlemesi v.s Araca binerken aynaları kendine göre ayarla Bu kadarı yeter bence ilk gün için.
  15. M

Laptopum Gta 6 Açar mı?

En düşükte 30 anca Soğutma performansıda önemli
  16. M

Yurtdışı Faturalı Astral RTX 5080'in Garanti İşlemleri Nasıl Olur?

Aynısını diyecekler.
  17. M

Telefonumdan Sipariş Verildi, Kendiliğinden Fotoğraf ve Video Oluştu

Fotoğraf için EXIF data siteleri var, onlara bakmanı öneririm. Ayarlar, uygulamalar, filtrelerden tüm uygulama listesine sırayla bakın. Bilinmeyen, farklı bir şey inikse görürsün. Android için antivirüsler var ama ne kadar iyiler bilmiyorum. Varsa Kaspersky, Bitdefender veya Malwarebytes...
  18. M

Iphone 15 ve 16 Arasındaki Fark Değer mi

15 16 fiyat farkı az ondan 16 17 düşünmediniz muhtemelen ama hem güncelleme ömrü hem kamera hem batarya olarak ciddi bir şekilde daha iyi. Eğer bütçeniz el verirse.
  19. M

Microsoft'tan 8gb Ram Hamlesi

Bu cihazın test sonucu başarısız olduğuna dair bir makale görmüştüm öteki gün. Microsoft bence bu yazılımı optimize edemez.
  20. M

Fan Ayarlarım Nasıl?

Undervolt yapta tam kurtarmaz üstüne bakım şart doğru düzgün termal macun ile
Geri