Teşhirdr olsa sıfırda olsa garantiye güvenmiyorum ben hiç bir zaman :D garanti ile değil thh ile çözülüyor genelde sorunlar.
Şuan radarımda bu tv var daha 1...
Şu anda bunun teşhirinin fiyatını dolar kuruna bakarak hesapladığımızda 110~125 bin TL yapıyor
Yani sen bunu Max 125 bin TL ye alabilirsin
(tabii ki de...
Oto parlaklık varmış zaten onu kullanırım ayarlar kendisine göre cok cezbedici bu tv valla. Sırf büyüklük için fiyatı ciddi artmasaydı keşke :D gece %40...
Hocam sizinkinde ai upscalling falan var mı gerçekten işe yarıyor mu bu ai özellikleri sesli asistan v.s?
Ayrıca arayüz nasıl geforce nowda varmış cok...
Dual boot kullanıyorum
Oyunların coğunda sorun yaşamadım. Hatta windowstan cok daha akıcı stutter vs az ve avg fps daha yüksek
Mod kurmak, yama kurmak vs...
Min 77 koltuk uzaklığı vs dahil ama küçük kalabilir gene Bi ihtimal 83 muhtemelen oda için en düşük en tatlı aralık falandır. 98 inçler tamamen göz boyama...
Yani oled diye tutturma sebebim tamamen renk. Ve siyahın iyi olması üstelik bildiğim teknoloji diğerleri yabancı geliyor :D sonuçta telefon tablet vs var...
Attığım cihazın TCL C6K nın aynısı sayılır, onun fiyatı 30K falan daha pahalı genelde o yüzden bunu attım. Garantiye aynı firma (bilkom) bakıyor sanırım ama...