Teşhirdr olsa sıfırda olsa garantiye güvenmiyorum ben hiç bir zaman :D garanti ile değil thh ile çözülüyor genelde sorunlar.
Şuan radarımda bu tv var daha 1 hafta daha bakar en son karar veririm muhtemelen.
Oto parlaklık varmış zaten onu kullanırım ayarlar kendisine göre cok cezbedici bu tv valla. Sırf büyüklük için fiyatı ciddi artmasaydı keşke :D gece %40 bile fazla olabilir sanki.
Umarım 65inç yeter. Pek sanmıyorum ama yarın bakacağım odada duruşu ve görüntü boyut olarak yeterli olur umarım hiç...
Hocam sizinkinde ai upscalling falan var mı gerçekten işe yarıyor mu bu ai özellikleri sesli asistan v.s?
Ayrıca arayüz nasıl geforce nowda varmış cok hoşuma gitti +1 puan daha eklettiriyor LG kendine akıcılık yazılım vs?
1783369952
https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/oled-evo/oled55c64la/...
Dual boot kullanıyorum
Oyunların coğunda sorun yaşamadım. Hatta windowstan cok daha akıcı stutter vs az ve avg fps daha yüksek
Mod kurmak, yama kurmak vs uğraştırıyor deniliyor. Ondan mod gerektiren oyunları hiç linuxa kurmadım.
Eğer windows appe ihtiyacın yoksa kur. Her ne kadar wine olsa...
Min 77 koltuk uzaklığı vs dahil ama küçük kalabilir gene Bi ihtimal 83 muhtemelen oda için en düşük en tatlı aralık falandır. 98 inçler tamamen göz boyama mı acaba? Bu kadar para vermişken en iyisi olsun istiyorum ama bu seferde başka birşeyden kısmış oluyorlar :D
1783369408
Mağazalarda orta...
Yani oled diye tutturma sebebim tamamen renk. Ve siyahın iyi olması üstelik bildiğim teknoloji diğerleri yabancı geliyor :D sonuçta telefon tablet vs var Minileddeki bu kapatma olayıda sonuçta kapanınca evet karanlık siyah veriyor ama ne kdr doğru gan yana karşılaştırıp görmek istiyorum...
Bütçe arttırabilir duruma göre ama 98 inç baya hoşuma gitmişti fakat zaten suan düşünme aşamasındayım fikrim değişebilir yeterlidir gelebilir 85 77 v.s
Bu modele bende bakmıştım ama siyahlar bşr oled kalitesi kadar var mı işte düşündürüyor. Ne kadar karartma özelliği olsa bile ufak tefek sanki...
Evet şuan buna bakıyordum zaten aklıma yattı gibi.... (edit ben c5e versiyona bakıyormusum) ve hoparlör 40w diyor tek kusuru bu gibi. Duymadan yargılamamak lazım ama bunu bulmakta var
1783365642
8kya sizce gerek var mı? Zaten coğu platform sunmuyor ama almışken neden olmasın diyorum
Evet 55de olabilir 100de olur fark etmiyor geniş verme sebebim birbirlerine benziyorlar gibi sanki cok fazla tv görüp düşününce ve karar veremeyince bütçeye böyle karar verdim. 100k suan en yüksek düşündüğüm fiyat.