Ahmetin dediği gibi
Yapılan planlamaları biraz daha düzenle kendince ai porsiyon konusunda hata yapmaya aşırı meyilli. Gerekirse forumdan yardım al. Topluluklar bu yüzden var zaten
Fakat konuyla alakasız senin amacın muhtemelen en son yazdığın yazıya göre zaten kilo vermek. O halde fast foodu...
Evet ama
Bazal metabolizma hızın, kas kütlen ve biraz genetik şansa ihtiyacın var.
Eğer sadece zurna yiyip yatarım falansa çok bekleme.
Kas kütlesini arttırman lazım ki bazal metabolizma da doğru oranda artsın.
Ayrıca 10 dk yaptığın egzersizi ekstra 2.5 kat yapman gerekir.
Sağlıklı bir yol...
Manuelse ve deneyimin yoksa tamamen soğuk kanlı kalacaksın. İstop etmemen en önemli şey. Gerekirse birkaç milisaniye daha debriyaja bas emin olmadığın sürece.
Gerisi zaten hocanın dinlemesi v.s
Araca binerken aynaları kendine göre ayarla
Bu kadarı yeter bence ilk gün için.
Fotoğraf için EXIF data siteleri var, onlara bakmanı öneririm.
Ayarlar, uygulamalar, filtrelerden tüm uygulama listesine sırayla bakın. Bilinmeyen, farklı bir şey inikse görürsün.
Android için antivirüsler var ama ne kadar iyiler bilmiyorum. Varsa Kaspersky, Bitdefender veya Malwarebytes...
15 16 fiyat farkı az ondan 16
17 düşünmediniz muhtemelen ama hem güncelleme ömrü hem kamera hem batarya olarak ciddi bir şekilde daha iyi. Eğer bütçeniz el verirse.
Bu konuda haklısın kullanıcı 5 6 sene kullanacam demiş değiştirmez bu süre içinde muhtemelen en üst fiyattan oynuyor.
Bu durumdada ne kadar sevmesem ve önermesemde cevap 17e olur.
5 6 sene içinde batarya değiştirmek zorunda kalacaksın aksi halde o kadar ömrü olmaz bataryanın muhtemelen (tabii...
Söküp termalı metale değilde cpuya dayayıp tekrar yaptıysan ve 100 dereceyse.
Undervolt yapacaksın.
İşe yaramazsa güç limitlerini düşüreceksin anakart ve cpuya bağlı destekler. Biostan
Hatalımıyım 2 kere okudum ama jelatin hakkında yazmamkssınız? Soğutucunun üstüne neden jelatin koydunuz? Koymuşsunuz gibi gözüküyor onu sökmeniz lazım. Cpuya termal sürmelisiniz ayrıca ondan sonra üstüne koyacaksınız soğutıcyyı
Hayır hocam. Sizin pakey 100mb veriyorlar.
5 veya ekstra 10 mb tam 100 alman için tam 100 verseler %100 verim gerekirdi. Evrendeki %100 verim yok verimsizliği ekstra mb ile kapatıp tam 100 alabilmesi sağlıyorlar. Ayrıca dava v.s yemelerinide engelliyorlar.