Bu konuda haklısın kullanıcı 5 6 sene kullanacam demiş değiştirmez bu süre içinde muhtemelen en üst fiyattan oynuyor.
Bu durumdada ne kadar sevmesem ve önermesemde cevap 17e olur.
5 6 sene içinde batarya değiştirmek zorunda kalacaksın aksi halde o kadar ömrü olmaz bataryanın muhtemelen (tabii...
Söküp termalı metale değilde cpuya dayayıp tekrar yaptıysan ve 100 dereceyse.
Undervolt yapacaksın.
İşe yaramazsa güç limitlerini düşüreceksin anakart ve cpuya bağlı destekler. Biostan
Hatalımıyım 2 kere okudum ama jelatin hakkında yazmamkssınız? Soğutucunun üstüne neden jelatin koydunuz? Koymuşsunuz gibi gözüküyor onu sökmeniz lazım. Cpuya termal sürmelisiniz ayrıca ondan sonra üstüne koyacaksınız soğutıcyyı
Hayır hocam. Sizin pakey 100mb veriyorlar.
5 veya ekstra 10 mb tam 100 alman için tam 100 verseler %100 verim gerekirdi. Evrendeki %100 verim yok verimsizliği ekstra mb ile kapatıp tam 100 alabilmesi sağlıyorlar. Ayrıca dava v.s yemelerinide engelliyorlar.
Yok hocam baktım tabii ses konsuunda daha iyi ondan önceki yanıtı yazdım zaten.
Yok hocam sabah sizin attığınozla aynı fiyat suan web indirimide yok sabah vardı. Hâlandaha artma olasılığı var 😅 ondan muhtemelen vazgeçeceğim lgden oled olması cok çezbedici ama işte şartlar belli gibi
Bu ikisi arasında çok kaldım bi tarafta en krallarından ekrana sahip lg diğer tarafta ses konusunda v.b bi tık daha üstün plan samsung
Yani benim öncelikler şöyle.
1. Ekran en önemlisi
2. Ses kalitesi.
3. Ai özellikleri olabilir belki.
4. Konsol pc v.s bağlarkende iş görsün
İki tarafında...
Teşşekürler hocam qd olede bakarım benim dediğim 98lik başka birşeydi
Mağazalarda suan indirim var zaten 2 gün önce baktığımda samsung LG xioami philips vs hemen hemen hepsinde %10dan %25 30a kadar indirimler var sorun olacağını sanmıyorum bi bu lg c6 serisine bakmamıştım ama muhtemelen...
Thh ile hallolurda zahmetli gibi sanki ya prosedürler.
En iyisi kusursuz eksiksiz gelmesi. O yüzden zaten mağazada varsa mağazasından alacağım hem gidip boyutunu gözlerimle gçrmüş olurum yeter yetmez v.s bugün yarın uğrayacağım zaten 1 hafta içinde almak lazım yine zam gelebilir
Almadan önce...
Evet bende bu sabah gördüm beni beklemiş :D hiç şaşmaz zaten. Yapacak bir şey yok. 1 hafta içinde fikrim değişmezse alacağım. O sırada bir zam daha gelirse yollar başka cihazlara çıkar.
Teşhirdr olsa sıfırda olsa garantiye güvenmiyorum ben hiç bir zaman :D garanti ile değil thh ile çözülüyor genelde sorunlar.
Şuan radarımda bu tv var daha 1 hafta daha bakar en son karar veririm muhtemelen.
Oto parlaklık varmış zaten onu kullanırım ayarlar kendisine göre cok cezbedici bu tv valla. Sırf büyüklük için fiyatı ciddi artmasaydı keşke :D gece %40 bile fazla olabilir sanki.
Umarım 65inç yeter. Pek sanmıyorum ama yarın bakacağım odada duruşu ve görüntü boyut olarak yeterli olur umarım hiç...