Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Cızırtıya benzer ses

Merhabalar, sanırım psu’mdan sadece valorantta mağzada skin bakıp ana sayfaya dönünce böyle bir ses çıkıyor ana sayfadan başka bir yere tıklayınca kesiliyor. Sıkıntı var mıdır?
  2. C

Yardım 1650 Super ve I3 9100f darboğaz yapar mı?

Tamamdır sağolun dediğiniz gibi ryzen5 in fiyatı çok uçuk benimde çok bütçem yok bana o kartı beslesin uzun uzun kullanırım upgradesiz çünkü dediğim gibi pentiumdan geçicem 2 senedir kullanıyordum hiç bir sıkıntısı yoktu. Yani şu an çok ileriye dönük bir güncelleme yapmadığımın farkındayım ama...
  3. C

Ryzen 3 1200 önerir misiniz? Besleyebilir mi bu kartı
  4. C

Peki uygun bütçeli 1650 super’i rahat besleyecek bir işlemci önerir misiniz?
  5. C

Şöyle ki şu an 7.nesil pentium kullanıyorum,bu işlemci ve ekran kartını aldıktan sonra uzun bir süre değişebileceğimi sanmıyorum yani bu aşamadan sonra pek upgrade yapmam. Bu durumda önerir misiniz peki?
  6. C

Neden dostum? 1591984106 Neden almamalıyım eski mi biraz?
  7. C

Merhabalar 1650 super ile i3 9100f darboğaz yapar mı. 1650 ile yapmıyor ama bilemedim Teşekkür ederim
  8. C

5-6k fiyat bandında ağırlık video editlemek üzerine olan laptop önerileriniz.

Merhaba dostlar bir arkadaşım için laptop bakıyoruz,çok pahalı olmasın 5-6k gibi bir fiyat aralığımız var. Daha çok video editlemek için kullanacak. Önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Geri