Yardım 1650 Super ve I3 9100f darboğaz yapar mı?

Darboğaz yapmaz. Ancak o işlemciyi almayın. Ölü yatırım.

O soketin geleceği yok. İleride sistemini yükseltmek istediğinde daha sınırlı bir seçeneğin olacak. Ryzen platformuna geçmeniz daha iyi.
Şöyle ki şu an 7.nesil pentium kullanıyorum,bu işlemci ve ekran kartını aldıktan sonra uzun bir süre değişebileceğimi sanmıyorum yani bu aşamadan sonra pek upgrade yapmam. Bu durumda önerir misiniz peki?

Şöyle ki şu an 7.nesil pentium kullanıyorum,bu işlemci ve ekran kartını aldıktan sonra uzun bir süre değişebileceğimi sanmıyorum yani bu aşamadan sonra pek upgrade yapmam. Bu durumda önerir misiniz peki?
Yine hayır.

Merhabalar 1650 super ile i3 9100f darboğaz yapar mı. 1650 ile yapmıyor ama bilemedim
Teşekkür ederim
İslemci 1 nesil eski anakart için z serisi olmayan bir anakart alacaksın ve maksimum 2666 mhz ram kullanabilirsin bunun yaninda yarin işlemci güncellemek istesen anakartida değistirmek zorundasın çoklu çekirdek performansida amd yaninda kötü fiyatını hak etmiyor kısaca.

i3 9100F'den de kötü ama platform olarak daha ileriye dönük. Bence gerek yok.
Tamamdır sağolun dediğiniz gibi ryzen5 in fiyatı çok uçuk benimde çok bütçem yok bana o kartı beslesin uzun uzun kullanırım upgradesiz çünkü dediğim gibi pentiumdan geçicem 2 senedir kullanıyordum hiç bir sıkıntısı yoktu. Yani şu an çok ileriye dönük bir güncelleme yapmadığımın farkındayım ama uzun bi süre de yapmayı planlamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,834
Üyeler
190,650
Son üye
kochatip663
Geri