Arama sonuçları: *

1. Orvely

Çözüldü✓ Ddr5 Ram Seçimi: Lexar Thor Mu, Patriot Viper Venom Mu?

Allahına kurban hocamm :)
  2. Orvely

Hocam valla zaten uzun vade kullanacağım için patriot vipera yöneldim son karar olarak. Han ilerde keşke dmemek ve bir tık daha iyi olduğu için. Herekse teşekkür ederim değerli fikirleriniz için. Lakin ufacık son sorum olacaktı İdefix(Gamers Arena) güvenli midir sorun yaşar mıyım hem platform...
  3. Orvely

2. elden hep uzak durdum hocam 3 5 kuruş derken hepten olmayayım diye.
  4. Orvely

Hocam her şey tamam bi ram kaldı piyasanın anasını bellediler dımdızlak kaldım ortada şimdide böyle bir durum var ikilemler arasında boğuluyorum. Benim gönlümde patriot viper ama 3k da az değil...
  5. Orvely

Patriot Viper Venom: Daha kalın, sağlam ve tok bir alüminyum soğutucu bloğa sahiptir. Eline aldığında kaliteli hissettirir ve yüksek yük altında ısıyı çok daha başarılı bir şekilde dağıtır. Lexar Thor: Daha ince, hafif ve standart tipte bir alüminyum soğutucu ile gelir. Gösterişten uzaktır...
  6. Orvely

İdefix (Gamers Arena) Güvenli mi?

Genelde bütün siparişlerimi amazondan yaparım ilk defa tercih edeceğim yorumlarında bir kaç (yanlış eksik kusurlu) geldiği yazılmış ondan emin olamadım?
  7. Orvely

Bende aşırı arada kaldım kafayı yemek üzereyim. İlerde pişman olurum die tedirginim arada 3k var az değil napcam bilmiyorum lexarın stoğu bitmek üzere :(
  8. Orvely

İdefix (Gamers Arena) Güvenli mi?

Buradan ram almayı düşünüyorum sizce güvenli mi sorun yaşar mıyım? olası sorunda ilgileniyorlar mı?
  9. Orvely

İki Ram Arasında Kaldım

Bende onu düşünüyorumda sizin önerme sebebiniz nedir acaba?
  10. Orvely

İki Ram Arasında Kaldım

[H3 id='URLhttpswww.incehesap.comlexarLexarURL+Thor+16GB+1x16GB+DDR5+6000MHz+CL36+RAMvePatriot+Viper+Venom+16+GB+6000+MHz+CL30Bu+ikisi+arasnda+kaldm+lexar+1.5k+daha+ucuz+sizce+cl+muhabbeti+ne+kadar+etkiler.+Cl30+ve+cl36+arrasnda+ne+kadar+fark+varlemci+Ryzen+7+7800x3d']Lexar Thor 16GB (1x16GB)...
  11. Orvely

Ram Önerisinde Bulunur Musunuz?

[H3 id='Kingston+Beast+Expo+16+GB+6000+MHz+CL30+13.754I00+TLI']Kingston Beast Expo 16 GB 6000 MHz CL30 13.754,00 TL [/H3] [H3 id='Patriot+Viper+Venom+16+GB+6000+MHz+CL30+11.539I00+TLIIPeki+sizce+hangisi+Arada+2k+fark+var+vermeye+deer+miI']Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 11.539,00 TL...
  12. Orvely

Ram Önerisinde Bulunur Musunuz?

7800x3d ve 5070 var ram alacağım 16 yeter mi illa 32 yapmalı mıyım birde f/p ram önerisinde bulunur musunuz?
  13. Orvely

Öneri Ryzen 7800x3d Termal Macun Önerisi?

Soğutucu olarak thermalright peerless assassin aldım ve de içindenThermalright TF7 termal macunu çıkıyormuş. Ekstra almama gerek var mı böyle sorayım :?
  14. Orvely

Öneri Ryzen 7800x3d Termal Macun Önerisi?

Ryzen 7800x3d için önerebileceğiniz güvenilir f/p termal macun önerisinde bulunabilir misiniz?
  15. Orvely

Sistem Yorumu ve Ram Önerisi ?

Hocam valla ekran kartını 33.200e (Amazondan) anakartı 7500e(İncehesaptan) aldım. Daha denemedim diğer parçalar gelemediği için ama dış görünüşte bir sorun yok. Şuan beni tek üzen durum psu oldu. 2 gün önce Asus prime ve tuf arasında kaldım tuf aldım 6500e prime şuan 5500e düştü :)
  16. Orvely

Aynı Marka Farklı Model Psu Hangisi?

[H3 id='Asus+TUF-GAMING-850G+850+W+Power+SupplyvsAsus+Prime+AP-850G+Gen5.1+850+W+Power+Supply']Asus TUF-GAMING-850G 850 W Power Supply vs Asus Prime AP-850G Gen5.1 850 W Power Supply[/H3]
  17. Orvely

Aynı performansa sahip asus msı modelleri 9-10k civarlarında idi.
  18. Orvely

7500
  19. Orvely

Ekran kartı: MSI RTX 5070 12G Ventus 2X OC White G5070-12V2CW 192 Bit GDDR7 12 GB Ekran Kartı Soğutucu olarakta thermalright'ın phantom spirit ve peerless assassin arasında kaldım. Sistem full beyaz olduğu için peerless assassin aldım. Birde anakart hakkında ne düşünüyorsunuz ben fiaytını çok...
Geri